Σταματίνα Τσιμτσιλή - Μαρία Μπεκατώρου: Oι απόλυτες νικήτριες της φετινής σεζόν! Ευτύχημα ή μπέρδεμα για τον Ant1;

11:46 11/7/2013 - Πηγή: TVNea
Πολλές παρουσιάστριες του ψυχαγωγικού τομέα κατόρθωσαν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους, άλλες πάλι ανέβηκαν επίπεδο και άλλες χάσανε και τα λίγα που είχανε.. Μενεγάκη, Σκορδά, Πάνια, Γερμανού, Στεφανίδου είναι σαφέστατα κερδισμένες αυτή τη σεζόν. Είδαν τις εκπομπές τους να έχουν αποδοχή και να διατηρούνται σε αξιοπρεπή επίπεδα απέναντι στον ανταγωνισμό.
Όμως, μόνο δύο μπορούν να θεωρηθούν οι απόλυτα κερδισμένες για φέτος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέτυχε δύο φορές! Η εκπομπή της
FthisTv παρά το μικρό budget κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Αρχικά, τα απογεύματα απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό. Και μετά..έγινε το αδιανόητο. Ο Ant1 με κίνηση-ματ αποφάσισε να ρίξει την 30χρονη πανέμορφη παρουσιάστρια στα βαθειά. Συγκεκριμένα, βρέθηκε απέναντι στους "τιτάνες" Σκορδά-Λιάγκα. Χωρίς το ίδιο επίπεδο παραγωγής, χωρίς.. Σάσα Σταμάτη και διάφορα χαριτωμένα ευτράπελα, η Σταματίνα με μόνο εφόδιο το χαμόγελο και το άπιαστο τηλεοπτικό της ήθος κέρδισε την εκτίμηση του κοινού και μαζί μια αξιοπρεπέστατη τηλεθέαση. Στη πραγματικότητα αναβίωσε μια πεθαμένη ζώνη.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ήδη χαρακτηριστεί ως το απόλυτο τηλεοπτικό χρυσωρυχείο. Μπορεί να μη διαθέτει τη στιβαρότητα και τους αυτοματισμούς της Σταματίνας, έχει όμως τα δικά της προσόντα. Απλή, άμεση και αυθόρμητη, το κορίτσι της διπλανής πόρτας αγαπιέται από όλους και όχι άδικα. Απογείωσε το YFSF και δικαίωσε αυτόυς που την εμπιστεύτηκαν. Πιο λαμπερή και ανθρώπινη από ποτέ, μας έκανε να χαμογελάμε, αυτή και η παρέα της, κάθε Κυριακή βράδυ. Με μια τεράστια τηλεοπτική εμπειρία μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε τηλεοπτικό project.

Ο Αnt1 πέτυχε αυτό που όλα τα κανάλια θα εύχονταν. Να έχει στο δυναμικό του δύο προικισμένες με τηλεοπτικά προσόντα και αγαπημένες από το τηλεοπτικό κοινό παρουσιάστριες. Ευτύχημα ή μπέρδεμα; Ο χρόνος θα το δείξει, αλλά όπως λέει και η παροιμία: Όλοι οι καλοί χωράνε..
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα