Στα δικαστήρια τα καρτούν της Μενεγάκη και του Λαζόπουλου!

21:00 3/7/2014 - Πηγή: TVNea
Περιμέναμε να τους δούμε ως καρτούν, αλλά τελικά μείναμε στην αναμονή. Κι όπως φαίνεται θα καθυστερήσουμε να τους δούμε, αν τελικά… τους δούμε. O ALPHA εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας σειράς κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Από άλλο ανέκδοτο» και πρωταγωνιστές τρεις γνωστούς ήρωες ανεκδότων και αστείων ιστοριών, τον Τοτό, τον Μπόμπο και την Αννούλα.

Στα τέσσερα επεισόδια μάλιστα θα εμφανίζονταν και ως καρτούν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του θεάματος, όπως οι Λάκης Λαζόπουλος,
Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Θάνος Πετρέλης. Όλοι αυτοί μάλιστα είχαν μπει στο στούντιο και είχαν «ζωντανέψει» με τις φωνές τους τα καρτούν, σατιρίζοντας τον εαυτό τους.
Ωστόσο λίγο πριν βγει η σειρά στον αέρα θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς ένας πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία παραγωγής έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει στις 28 Ιουλίου και η διοίκηση του ALPHA δεν θα προβάλλει τη σειρά έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη για τη διένεξη μεταξύ της εταιρείας παραγωγής και του πρώην εργαζόμενου σε αυτήν.Αν τελικά λοιπόν δούμε τον Λάκη, την Ελένη, αλλά και τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς «Από άλλο ανέκδοτο» θα αποφασιστεί στο τέλος του μήνα.
newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα