ΣΠΑΡΑΖΕΙ ο παππούς του μικρού Φοίβου: «Το παιδί είναι ένα αγγελούδι. Μόνο τον εγγονό μου θέλω»

15:01 10/1/2016 - Πηγή: TVNea
Απελπισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο παππούς του μικρού Φοίβου παρακάλεσε τον πρώην γαμπρό τουκαι δολοφόνο της κόρης του να επιστρέψει το παιδί στην οικογένεια του.
Ο ηλικιωμένος αφού έχασε την 41χρονη κόρη του από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, φοβάται ότι θα χάσει και τον μόλις 4,5 ετών εγγονό του.
«Ένα πρόβλημα έχουμε μόνο. Να βρούμε το παιδί μας. Παρακαλώ οποιονδήποτε αν ξέρει οτιδήποτε να μας ειδοποιήσει, να τρέξουμε να σώσουμε το παιδί. Το παιδάκι είναι μικρό, ένα αγγελούδι τεσσάρων χρονών, άρρωστο και το έχει ένας δολοφόνος. Δεν νοιάζεται
για αυτό, μόνο για τον εαυτό του. Θέλουμε να σώσουμε μόνο το παιδί, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Τον εγγονό μου θέλω», είπε με τρεμάμενη φωνή.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην Χαλκιδική το άγριο έγκλημα που συνέβη ανήμερα των Θεοφανείων, όταν ο 34χρονος Λέσι Τζέιμς μπούκαρε στο σπίτι της 41χρονης και την έσφαξε με επτά μαχαιριές, μπροστά στον 6χρονο γιο τους. Ο δράστης φεύγοντας άρπαξε τον μικρό Φοίβο, ο οποίος έπαιζε στην αυλή με έναν φίλο του και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι.
«Το παιδί δεν του φταίει τίποτα. Είναι ένα αγγελούδι το παιδάκι. Πρέπει να γυρίσει. Να γυρίσει εκεί που γεννήθηκε. Να γυρίσει σε εμάς, να μπορέσουμε να το μεγαλώσουμε. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Το παιδί τις τελευταίες μέρες έπαιρνε αντιβίωση, είχε μία ίωση. Αλλά το άρπαξε, το άρπαξε και έφυγε. Πρέπει να κάνουμε κάτι όσο είναι καιρός για να σωθεί. Όσο περνάνε οι μέρες φοβάμαι. Νομίζω είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το παιδί» κατέληξε ο συντετριμμένος παππούς.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα