Σμαράγδα Καρύδη: "Περνάω όμορφα στο "Celebrity Game Night"

10:17 20/11/2015 - Πηγή: TVNea
Για την τρίτη σεζόν του «Celebrity game night »μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη στο mega.com και αποκάλυψε τι καινούριο θα δούμε τη νέα σεζόν, για τις αλλαγές που έγιναν στα παιχνίδια, ενώ αποκαλύπτει αν περίμενε την επιτυχία της εκπομπής.

Περίμενες ότι το «Celebrity game night» θα πήγαινε για τρίτη
σεζόν;

«Ηταν ανέλπιστο ότι πήγε και τρίτη χρονιά. Δεν ήξερα καν ότι θα κάνω την πρώτη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η συνεργασία με όλους όσους είναι πίσω από τις κάμερες είναι άψογη, έχουμε γίνει πια σαν οικογένεια, γιατί μετά από καιρό γνωρίζει ο ένας τον άλλον, δένεσαι κάτω από συνθήκες παράξενες και είναι ωραία. Και κάθε φορά έρχονται άλλα πρόσωπα, ανανεώνεται όλο αυτό και περνάμε πολύ όμορφα».

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν;

«Θα δούμε πολλά νέα παιχνίδια άρτι αφιχθέντα από την Αμερική γιατί πάμε πάντα ακριβώς μετά τη σεζόν που παίζεται στην Αμερική. Δεν θα τα προδώσω... Κρύβουν πολλές εκπλήξεις, είναι πολύ διασκεδαστικά και με καινούριους καλεσμένους».

Ποιο παιχνίδι σε έχει κάνει να γελάσεις πάρα πολύ την ώρα των γυρισμάτων;

«Νομίζω ήμουν πολύ γελοία και το είδα κι εγώ εκεί στο “clue boom”, από τα παλιά γυρίσματα μιλάω, γιατί δεν μπορούσα να συνηθίσω το πότε θα γίνει το μπαμ και τρόμαζα».

Υπήρξε κάποιος καλεσμένος που σε έχει φέρει σε αμηχανία ή σε έχει κάνει να γελάσεις πολύ;

«Σε αμηχανία έχω έρθει, αλλά δεν θα πω με ποιον και ευτυχώς επειδή δεν είναι live η εκπομπή... Οι περισσότεροι έμπαιναν στο τρικ και ήταν πολύ κεφάτοι, όμως καμιά φορά μπορεί να σου τύχει και κάποιος πιο βαρύς γενικά σαν άνθρωπος ή δεν είναι η μέρα του εκείνη, οπότε ήταν δύσκολο αυτό το κομμάτι. Ομως κάνουμε πλάκα και το ξεπερνάμε. Γενικά, πολλοί είναι εκείνοι που ήταν διασκεδαστικοί, δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον συγκεκριμένο. Ομως πέρασα καλά και γνώρισα κι ανθρώπους. Εντάξει, ήταν αρκετοί αυτοί που ήδη τους ήξερα και ήταν φίλοι μου, αλλά γνώρισα και καινούριους που τους ήξερα από τη δουλειά».

Θα βάλετε τραμπολίνο;

«Μάλλον όχι...».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα