Σκορδά για Αλεξάνδρου: "Άνανδρο και μεγάλη κατινιά!" - Ουγγαρέζος για Σπανού: "Σιγά τη Μαρινέλλα! Με τον Σρόιτερ τη μάθαμε!"

08:30 28/5/2013 - Πηγή: TVNea
Μεγάλος καβγάς με σκληρές εκφράσεις! Έξαλλη η Φαίη Σκορδά! Πρωτοφανής επίθεση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Ελισάβετ Σπανού!
Έντονη λογομαχία στήθηκε χθες το πρωί στο MEGA και στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ελισάβετ Σπανού και η μεταξύ τους σχέση. Όταν η Σάσα Σταμάτη διάβασε το απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Αλεξάνδρου, όπου μεταξύ άλλων έλεγε ότι δεν
είχε ποτέ σχέση με την τραγουδίστρια -αναιρώντας τη δήλωση της Σπανού ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι-, άναψαν φωτιές στο Πρωινό mou.

"Το θεωρώ πολύ αγενές και άνανδρο! Προφανώς δίνει συνεντεύξεις λόγω της Ελισάβετ! Από τη στιγμή που ξέρεις ότι μια γυναίκα έχει βγει και έχει πει κάτι, βγαίνεις μετά να πεις όλα αυτά; Είναι άνανδρο! Το θεωρώ μεγάλη κατινιά!", είπε έξω φρενών με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξαλλος ακούγοντας τα λόγια της Φαίης και άρχισε με πολύ σκληρά λόγια να λέει για την Ελισάβετ Σπανού: "Την κάθε τρελή που θα βγαίνει να λέει ήμουν με αυτόν, πρέπει ο άλλος να συνεχίσει το βιολί; Σιγά τη Μαρινέλλα! Κι εκείνη με τον Σρόιτερ την μάθαμε! Βγήκε και την άδειασε! Καλά της έκανε! Εκείνη εκτέθηκε"!

Στην αντιπαράθεση δεν πήρε μέρος ο Γιώργος Λιάγκας και το όλο θέμα έληξε μόνο όταν πέρασαν σε διαφημίσεις.

Πηγή: zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα