Σκαρμούτσος-Εκμεκτσίογλου παίρνουν τα εύσημα του Mega!

17:32 24/4/2014 - Πηγή: TVNea
Το "πράσινο φως" με τις... ευλογίες του Μεγάλου Καναλιού παίρνουν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι δύο εκ των τριών εκπομπών μαγειρικής. Τα "Χωρίς Συνταγή" και "Από την Πόλη έρχομαι" ήταν δύο από τα προγράμματα, που την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν αγαπήθηκαν από το κοινό, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι αρκετά ικανοποιητικές για το είδος τους τηλεθεάσεις στους πίνακες της Agb.

Αφενός, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μέσα από τα πολύχρωμα ταξίδια του σε ολόκληρη την ελληνική επαρχία και τα... χωρίς συνταγή φαγητά που μας παρουσίαζε καθ' όλη τη
διάρκεια της σεζόν, έβλεπε την εκπομπή του να ξεχωρίζει τα απογεύματα του Σαββάτου. Εναλλακτικές συνταγές σε ειδυλλιακά φυσικά τοπία συνέθεσαν το πορτραίτο μίας από τις πιο καλογυρισμένες ταξιδιωτικές-μαγειρικές εκπομπές των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα.

Αφετέρου, οι έντονες μυρωδιές και οι αναμνήσεις που ζωντανεύουν ξανά μέσα από τα στενά της Κωνσταντινούπολης έδωσαν την ώθηση στη Μαρία Εκμεκτσίογλου να βγει στη μικρή οθόνη και να κερδίσει το στοίχημα, που έβαλε με τον εαυτό της και το Μεγάλο Κανάλι. Οι τηλεθεατές έδειξαν να εκτιμούν τις Πολίτικες συμβουλές και συνταγές της, δίνοντάς της την ευκαιρία να... έρχεται από την Πόλη για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν από τον Οκτώβριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα