Σκάνδαλο: Πανελίστας πρωινού ερωτεύεται παντρεμένη και διαλύει τον γάμο της!

13:01 11/2/2014 - Πηγή: TVNea
Γνώριζα από καιρό την ανάρμοστη σχέση τους. Μια σχέση που ξεκίνησε στο ραδιόφωνο και όχι στην
τηλεόραση όπου και εμφανίζεται αυτό το αγόρι… που κατά καιρούς το παίζει ερωτύλος αλλά κρύβει ή τουλάχιστον προσπαθεί να κρύψει τις σχέσεις του.

Μόνο που αυτή τη φορά ο έρωτας τον χτύπησε κατά κούτελα. Μπήκα λοιπόν σήμερα στη διαδικασία να γράψω για το καυτό θέμα καθώς πληροφορήθηκα πως η γυναίκα που πήρε το μυαλό του πανελίστα ζήτησε από τον άντρα της διαζύγιο.

Βλέπετε ο έρωτας χτύπησε τις καρδιές και των δυο… με την γυναίκα-επίσης συνεργάτιδα του ραδιοφώνου- ν΄αφήνει τον άντρα
και τα δυο παιδιά της. Αφήστε που είναι και κάποια χρόνια μεγαλύτερη από τον wanna be παρουσιαστή.

Το αγόρι εδώ και καιρό είναι στις κλειστές του. Πολύ αγχωμένο λέμε. Και διόλου τυχαία… καθώς γνωρίζει καλά πως οποιαδήποτε πληροφορία για το φλέγον ζήτημα διαρρεύσει, θα τσακίσει το ήδη τρωτό τηλεοπτικό προφίλ του. Όλη μέρα στο κινητό είναι λέμε και ψάχνει να βρει τι γράφουν γι΄αυτόν… ποιοι το γράφουν και για πιο λόγο το γράφουν. Μιλάμε για ομηρεία όχι αστεία…

Βεβαίως γνωρίζει καλά ότι η ελληνική κοινωνία και δη οι γυναίκες που παρακολουθούν πρωινά προγράμματα είναι κατά το πλείστον συντηρητικές και ο αφορισμός είναι δεδομένος.

Το κακό της ιστορίας είναι πως και ο άντρας της μέχρι πρότινος παντρεμένης είναι της πιάτσας και έχει κι αυτός τον τρόπο του.

Βλέπετε ο αντρικός εγωισμός όταν τσακιστεί δύσκολα επανέρχεται χωρίς εκδίκηση… Σε λίγες μέρες κι άλλο επεισόδιο της σειράς «Ερωτεύτηκα μια παντρεμένη με δυο παιδιά και την χώρισα από τον άντρα της»

Για ποιον χτυπάει ξεκάθαρα η καμπάνα?

gossiptv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα