Σήμερα στις 17:00 ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ - ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1

14:16 28/11/2013 - Πηγή: TVNea
Ο «δικέφαλος του Βορρά» με νίκη ή με ισοπαλία σήμερα θα τσεκάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, και άπαντες στο στρατόπεδο του «δικεφάλου του Βορρά» εμφανίζονται αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Καζάκους, που εμφανίζονται δυνατοί στην έδρα τους.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Χουμπ Στέφενς, ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και με την εξής αρχική ενδεκάδα: Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γλύκος. Την τετράδα της άμυνας θα
απαρτίζουν οι Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς και Τζαβέλλας, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους ως αμυντικά χαφ τους Τζιόλη και Λάζαρ. Λούκας και Στοχ αναμένεται να βρεθούν στα άκρα και ο Νίνης σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι στην αιχμή της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ήττας από τη Σαχτιόρ, ο ΠΑΟΚ θα θέλει έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Αλκμααρ στην Τούμπα στις 12 Δεκεμβρίου για να προκριθεί. Ανεξάρτητα πάντως από το σημερινό αποτέλεσμα, ο «δικέφαλος του Βορρά» παίρνει και την πρώτη θέση στον όμιλο, αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τους Ολλανδούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα