Σήμερα ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision 2016! Ο νέος τρόπος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και η μεγάλη έκπληξη.

16:01 14/5/2016 - Πηγή: TVNea
Σήμερα στις 22:00 θα προβληθεί από την ΕΡΤ 1 και ΕΡΤ HD, ο μεγάλος Τελικός της Εurovision 2016, ζωντανά από την Στοκχόλμη!

Αναμένεται μία πολύ ωραία και άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά, λόγω των εξαιρετικών συμμετοχών, του νέου τρόπου ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, αλλά και λόγω μία μεγάλης έκπληξης!

Την φετινή χρονιά δεν έχουμε κάποιο σίγουρο φαβορί, παρά τους πολλούς που επιμένουν πως θα είναι νικήτρια η Ρωσία,
έτσι αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα νύχτα, καθώς μπορεί να καταλήξει νικήτρια μία χώρα που κανείς δεν θα την περιμένει!

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του Justin Timberlake, ενός τραγουδιστή παγκόσμιας εμβέλειας! Επίσης ο διαγωνισμός θα προβληθεί τόσο στην Κίνα και στις ΗΠΑ, αλλά και, φυσικά, στην Αυστραλία, η οποία και συμμετέχει στον διαγωνισμό!

Όμως, το πιο ενδιαφέρον του διαγωνισμού ήταν ανέκαθεν η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και φέτος αυτό το κομμάτι θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, καθώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές!

Τα βήματα της βαθμολογίας στον τελικό- Οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν μέσω televoting τα αμέσως επόμενα 15' λεπτά μετά το τέλος της παρουσίασης των τραγουδιών.- Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος κάθε χώρας θα συνδέεται με τη Σουηδία, παρουσιάζοντας με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο τη βαθμολογία της χώρας του, όπως προκύπτει από την επιτροπή. Ως εδώ, καμιά αλλαγή, εκτός από το ότι θα ανακοινώνονται μόνο οι βαθμοί της επιτροπής!- Με το τέλος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τις 43 χώρες που συμμετέχουν (ψηφίζουν και εκείνες που δεν έχουν προκριθεί στον τελικό), ο παρουσιαστής της βραδιάς θα ανακοινώνει τα αποτελέσματα του κοινού με τον εξής τρόπο. Το σύνολο των βαθμών που λαμβάνει κάθε χώρα θα προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα βαθμολογία του, ξεκινώντας από τη συμμετοχή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και τελειώνοντας στη δημοφιλέστερη συμμετοχή του κοινού.Με τον τρόπο αυτό, ο νικητής της βραδιάς θα ξεκαθαρίζει στο τέλος, τέλος της ψηφοφορίας, με μέλημα των υπευθύνων να μην κάνει "κοιλιά" η ψηφοφορία. "Το νέο σύστημα εγγυάται πως το κομμάτι που είναι δημοφιλέστερο μεταξύ των τηλεθεατών θα λαμβάνει το 12αρι, ανεξάρτητα από την απόφαση της κριτικής επιτροπής" σημειώνει ο υπεύθυνος του διαγωνισμού Jon Ola Sand.ΠρόβλεψηΗ πρόβλεψη του νικητή είναι πολύ δύσκολη φέτος, καθώς υπάρχουν πολλές καλές συμμετοχές, με πιθανότητες νίκης!Το μεγάλο φαβορί είναι η Ρωσία, η οποία θα πριμοδοτηθεί αρκετά από την επιτροπή και θα ψηφιστεί σίγουρα από το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο θεωρώ πως την τελευταία στιγμή δεν θα κερδίσει για κάποιους λόγους...Τουλάχιστον έτσι ελπίζω, καθώς δεν αξίζει να κερδίσει! Άλλο μεγάλο φαβορί είναι η Γαλλία, καθώς έχει ένα πολύ όμορφο κομμάτι, ωστόσο είναι δύσκολη η νίκη της καθώς το τηλεοπτικό κοινό, δεν φημίζεται στο να ψηφίζει την Γαλλία.Αλλά φαβορί είναι η Αρμενία, η Ουγγαρία, η Ισπανία η Ουκρανία!Προσωπικά εγώ θα ήθελα να κερδίσει είτε η Γαλλία, είτε η Ισπανία, καθώς έχουν δύο πολύ ωραία τραγούδια και είναι δύο πολύ αδικημένες χώρες! Επίσης θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου να πραγματοποιείται στο Παρίσι ή στην Μαδρίτη!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα