Σήμερα η κηδεία της Αmy Winehouse

18:51 26/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η 27χρονη Βρετανίδα καλλιτέχνης που με τον θάνατό της σκόρπισε παγκόσμια συγκίνηση κηδεύεται σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου στο Λονδίνο, σε στενό οικογενειακό κύκλο και σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, αναφέρει το περιοδικό US Weekly.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας περιγράφει ότι παρόντες θα είναι οι γονείς της τραγουδίστριας, Μιτς και Τζάνις, ο αδερφός της Άλεξ και ελάχιστοι κοντινοί φίλοι. Η ίδια πηγή δεν αποκαλύπτει την τοποθεσία και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η ιδιωτική τελετή.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας η οποία
ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, δεν ήταν επαρκή για να δείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου της.
«Περιμένουμε τα αποτελέσματα από περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις τα οποία μπορεί να είναι έτοιμα ύστερα από τέσσερις εβδομάδες» ανέφερε.
Προς ώρας,εγείρονται φήμες 'βίαιου' ή ύποπτου θανάτου (μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας.)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter,επικεφαλής των Αρχών  για την έρευνα του θανάτου της Γουάινχαουζ αξιολόγησε την
υπόθεση με τέτοια κωδική ονομασία (Section 20), ώστε να συνάγεται ότι κατά την εξέταση της σορού της 27χρονης τραγουδίστριας, προέκυψαν ευρήματα που παραπέμπουν σε "αφύσικο ή βίαιο θάνατο ή σε συνθήκες που χρίζουν περαιτέρω έρευνας". Τα ευρήματα αυτά δεν κατονομάστηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα