«Σήμερα είμαστε όλοι Φουρέιρα ή τζάμπα κατσαρώνω μαλλί;»

16:31 29/11/2014 - Πηγή: TVNea

Αν και η σεναριογράφος-δημοσιογράφος μας έχει συνηθίσει σε πολύ εύστοχες ατάκες και σχόλια μέσα από τα social media... και αυτή τη φορά κάτι τέτοιο έκανε, αν και παρεξηγήθηκε από πολλούς. Αναφέρομαι στην Έλενα Ακρίτα η οποία έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια... θετικά και αρνητικά! Φυσικά αν διαβάσει κάποιος και σχόλια της, θα καταλάβει ότι έκανε χιούμορ και τίποτα παραπάνω.
Η τραγουδίστρια, πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι κατάγωεται από την Αλβανία αλλά τόσα
χρόνια το έκρυβε γιατί μικρή είχε βιώσει τον ρατσισμό. Οι δηλώσεις αυτές φυσικά προκάλεσαν ντόρο και η Έλενα Ακρίτα θέλεση να σχολιάσει και εκείνη την αποκάλυψη της τραγουδίστριας: «Σήμερα είμαστε όλοι Φουρέιρα ή τζάμπα κατσαρώνω μαλλί;».
Μετά από ποικίλα σχόλια η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Δεν μας απασχολεί η μπούκλα, η αναφορά είναι σατιρική. Επίσης - για μένα μιλάω τώρα - ποσώς με απασχολεί ποιος ποδοσφαιριστής σέρνεται στα χορτάρια. Αυτό που συζητάμε εδώ, είναι ότι μια νέα κοπέλα αναγκάστηκε να αποκρύψει την εθνικότητα της για να μην τις κλείσουν όλες οι πόρτες κατάμουτρα.Ρατσισμός, λοιπόν, δεν είναι η μπούκλα και τα χορτάρια. Κι αυτό συζητάμε εδώ: Όχι την περμανάντ της, αλλά τον φόβο ΤΗΣ, που πηγάζει από τον ρατσισμό ΜΑΣ».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα