Σε Νότια Αφρική και ΗΠΑ η Άννα Βίσση! - νέο άλμπουμ προσεχώς & η νέα όπερα!

17:31 21/3/2014 - Πηγή: TVNea
Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μετά την οριστική αυλαία που πρόκειται να ρίξει το "Ένα ή Κανένα" στις 30 Μαρτίου, προγραμματίζει σταδιακά η Άννα Βίσση. Αφού αποχαιρετήσει - προς το παρόν τουλάχιστον! - το Pantheon Theatre στο τέλος του μήνα, η τραγουδίστρια θα επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε σε λίγες ημέρες μέσα από το TVNEA!

Ωστόσο, τον ερχόμενο Μάιο και Ιούνιο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει ήδη κανονίσει δύο special εμφανίσεις σε Νότια Αφρική και Ηνωμένες
Πολιτείες! Η πρώτη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Μαΐου στο Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ η δεύτερη την Κυριακή 15 Ιουνίου στην Ουάσινγκτον! Η Άννα Βίσση θα βρεθεί στις δύο αυτές πόλεις, για να διασκεδάσει την ελληνική - και όχι μόνο! - ομογένεια, ερμηνεύοντας μερικές από τις πιο γνωστές της επιτυχίες.

Παράλληλα, στις 3 Απριλίου η Άννα Βίσση αναμένεται να ανεβεί για πρώτη φορά και στη σκηνή του MADWALK 2014, με ολοκαίνουριο - σύμφωνα με πληροφορίες - τραγούδι. Τέλος, στις 17 και 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι δύο ακροάσεις στο Pantheon Theatre, παρουσία του Νίκου Καρβέλα και του Γιάννη Κακλέα, για τη νέα όπερα των δύο καλλιτεχνών, η οποία θα παρουσιαστεί τον επόμενο χειμώνα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να έχει επιλέξει 10 άνδρες ηθοποιούς, οι οποίοι θα την πλαισιώνουν στο έργο, όπου η ίδια θα φέρει μάλλον το όνομα "Βαλεντίνη".

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ:

Γιοχάνεσμπούργκ 24/5
Τοποθεσία: Emperors Palace, Gauteng
Τιμή τραπεζιού: 60€ - 100€
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 00 011 7887514

Ουάσινγκτον 15/6
Τοποθεσία: Echostage, Washington
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 202.503.2330
Keywords
Τυχαία Θέματα