Σε νέα διεθνή παραγωγή η Τόνια Σωτηροπούλου-Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

18:31 28/11/2015 - Πηγή: TVNea
Η Τόνια Σωτηροπούλου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, και μάλιστα σε μια αγγλική παραγωγή που έχει γράψει ιστορία στη Μεγάλη Βρετανία. Η εντυπωσιακή ηθοποιός θα βρίσκεται στο καστ που θα ολοκληρώσει την τριλογία των Hood, του ταλαντούχου ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη Noel Clarke.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο προηγούμενες ταινίες της τριλογίας, Kidulthood (2006) και Adulthood (2008), θεωρούνται πως αποτελούν τον προπομπό ενός νέου κινηματογραφικού ρεύματος στη Γηραιά Αλβιώνα. Παράλληλα, οι δύο ταινίες σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική
επιτυχία.

Το Kidulthood ακολουθεί τις ζωές διαφόρων απαθών και απογοητευμένων εφήβων στις γειτονιές του δυτικού Λονδίνου. H δεύτερη ταινία, το Aldulthood, έχει ως επίκεντρο τη ζωή ενός νέου που αποφυλακίζεται, αφού έχει εκτίσει ποινή για φόνο.

Από τις συγκεκριμένες ταινίες έχουν ξεπηδήσει αρκετοί νέοι σταρ του βρετανικού κινηματογράφου, όπως οι Aml Ameen, Nicholas Hoult και Adam Deacon.

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Έτσι, μετά τα Skyfall (2012), Berberian Sound Studio (2012) και Ηρακλής (2014), η Ελληνίδα καλλονή είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μία ακόμη νέα ξένη παραγωγή.

peoplegreece.comhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα