Σε αντιπαράθεση οι ζώνες των Alpha-Epsilon!

11:14 1/8/2014 - Πηγή: TVNea
Το νεοσύστατο κανάλι Εψιλον σκοπεύει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να ανεβάσει κεφάλι και να
διεκδικήσει ένα μεγάλο μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης.Φυσικά παρατηρώντας λίγο κάποιες κινήσεις,μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ότι σε όλα τα νέα σχέδια χαμένος βγαίνει ο Alpha σε αρκετά επίπεδα.

Αρχικά η είδηση ότι η Χριστίνα Λαμπίρη αναλαμβάνει ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη του ¨΄΄Εψιλον¨ στο
7 με 10.Αυτό σίγουρα σημαίνει ότι το ¨Happy Day¨ δεν θα μονοπωλεί του χρόνου στη ψυχαγωγία σε εκείνη τη ζώνη.Βέβαια είναι απίθανο να το περάσει,ωστόσο έτσι και λίγο τη φόρα της εκπομπής της Σταματίνας να κόψει,το πανηγύρι θα έρθει για το Γιώργο Παπαδάκη που θα επιστρέψει στην πρώτη θέση στα νεανικά κοινά.

Η συνέχεια αφορά την πρωινή του Σαββατοκύριακου 10 με 1,που το κανάλι θα εντάξει το δίδυμο Κατσούλης-Καραβάτου.Απέναντι το κανάλι της Κάντζας θα έχει κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,που όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να σταθεί σαν πρώτο όνομα και το κοινό δεν θα την παρακολουθήσει,ενώ οι απέναντι ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό.Μήπως για πρώτη φορά τα 18αρια σε εκείνη τη ζώνη θα είναι ένας τεράστιος άθλος?

Ακόμη απέναντι από την ενημερωτική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου μετακομίζει η Φαίη Μαυραγάνη και όπως αντιλαμβάνεστε μόνο ο Alpha μπορεί να πληγωθεί,αφού Mega-Skai εκείνη την ώρα βρίσκονται πολύ ψηλά.

Εν κατακλείδι,δεν είναι δεδομένη η καλή πορεία που είχε ο Άλφα πέρυσι και φέτος.Α και μη ξεχνάτε το απογευματινό θα στηθεί από το μηδέν και το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη έχει να παλέψει ένα νεό μεσημεριανό στο Star(κανείς δεν ξέρει τη δυναμική του),τη Μαρία Ηλιάκη και μία μαγειρική εκπομπή με τον Άκη Πετρετζίκη(έχουν το ίδιο κοινό με αυτό της εκπομπής της Ελένη)
Keywords
Τυχαία Θέματα