Σχοινάς-Κοκκίνου: Μετά από 20 χρόνια ξανά μαζί

17:01 26/1/2015 - Πηγή: TVNea
Η σχέση του Διονύση Σχοινά και της Έλλης Κοκκίνου απασχόλησε για πολλά χρόνια μετά από το τέλος της, ακόμα και έπειτα από τον γάμο του τραγουδιστή με την Καίτη Γαρμπή το 1997. Τα υπονοούμενα για το πώς χώρισαν, τον ρόλο έπαιξε η Καίτη Γαρμπή και οι συνέπειες στην ψυχολογία της Έλλης Κοκκίνου έγιναν πολλές φορές εξώφυλλο στα gossip και celebrity περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές δεν έπαψ;αν σχεδόν ποτέ να αναφέρονται.Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Έλλη Κοκκίνου
έκανε μία αναπάντεχη επίσκεψη στο 4711, το κλαμπ που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς, συνοδευόμενη από στενούς φίλους της και κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Αν και έκανε το μεγάλο βήμα κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν δημιούργησε θόρυβο, μέχρι που ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς απευθύνθηκε σε εκείνη από το μικρόφωνο, λέγοντας: «Αν κάποια στιγμή θέλει ν΄ανέβει πάνω την περιμένουμε».

Ο άνθρωπος που τελικά την έκανε να παραμερίσει όσα έχουν συμβεί με τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή ήταν ο άνθρωπος-κλειδί του νυχτερινού κέντρου Χρήστος Δεληλάμπρος (στου οποίου το τραπέζι καθόταν η τραγουδίστρια και η παρέα της), αφού πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει ότι ο κόσμος απαιτεί να δει την Κοκκίνου στη σκηνή. Και έτσι έγινε.... Η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, αφού η τελευταία φορά που συναντήθηκαν και ήταν ο ένας δίπαλ από τον άλλον ήταν το 1995, την εποχή που άρχισε η σχέση του τραγουδιστή με την Καίτη Γαρμπή , ενώ συνεργάζονταν στο Ποσειδώνιο. Το βίντεο που εξασφάλισε το theTOC.gr δείχνει την απόλυτα ισορροπημένη συνύπαρξή τους, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν τους χωρίζει πια.Όσο για τη σύζυγο Σχοινά; Πληροφορίες λένε ότι έφτασε άρον άρον στο 4711 για να ζήσει από κοντά το σκηνικό που διαδραματιζόταν και παρακολουθούσε τα πάντα δίπλα από τον ηχολήπτη του μαγαζιού.Αν ζήλεψε; Μάλλον όχι. Και γιατί να ζηλέψει; Εκτός του ότι δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβάται, μία τέτοια συνάντηση μόνο συζήτηση και διαφήμιση θα μπορούσε να της προσφέρει.

thetoc http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα