Σαρωτικό το 2ο live του DANCING WITH THE STARS III

04:21 27/11/2012 - Πηγή: TVNea
Το 2ο live του DANCING WITH THE STARS III είχε άρωμα εποχής! Η Ζέτα Μακρυπούλια σε στιλ 60s καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, το κοινό και φυσικά τα 14 λαμπερά ζευγάρια και ο χορός… ξεκίνησε για τα καλά! Στο χθεσινό Live
ψήφησαν για πρώτη φορά στο DANCING WITH THE STARS III οι τηλεθεατές, ενώ το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Νικολέττα Ράλλη με τον Yuri.

Το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή επέλεξε ΑΝΤ1 και DANCING WITH THE STARS III χαρίζοντας στο δημοφιλές show υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 40,5%. Οι άντρες 15-24 του χάρισαν 48,4%, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24 φτάνοντας το 60,9%!
Το DANCING WITH THE STARS III όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, στο κοινό 15-44 επικράτησε με 17 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι, ενώ στις γυναίκες 15-24 προηγήθηκε με 44 μονάδες!

Αν και οι βαθμολογίες στο 2ο Live μόνο ανεβασμένες δεν ήταν, καθώς θεωρήθηκαν οι χαμηλότερες που έχουν δοθεί ποτέ στο show, το ηθικό των διάσημων χορευτών μας παρέμεινε υψηλό! Το κομψό, αργό και ιδιαίτερα απαιτητικό Foxtrot μας παρουσίασαν οι αγαπημένες μας stars, ενώ οι διάσημοι κύριοι τα έδωσαν… όλα στο γρήγορο και ξεσηκωτικό Jive!

Το διαγωνιστικό κομμάτι άνοιξε με τον Σπύρο Σούλη, ο οποίος εκτέλεσε σχεδόν τα 312 βήματα της χορογραφίας του ή αλλιώς 3,5 βήματα το δευτερόλεπτό! Μας ξεσήκωσε με τη χαρούμενη χορογραφία του και από την επιτροπή απέσπασε 27 βαθμούς!

Η Νικολέττα Ράλλη μεταμορφώθηκε σε μελαχρινή Marilyn Monroe για να μας αποδείξει πως το Foxtrot… της ταιριάζει! Αν και ως star του cinema κέρδισε τις εντυπώσεις, η χορευτική της προσπάθειά της δεν έπεισε την κριτική επιτροπή, που της έδωσε συνολικά 23 βαθμούς, αλλά ούτε και το κοινό, καθώς ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το show!
Ο Νίκος Αναδιώτης ή… Νίκος Presley αναδείχτηκε… ο Βασιλιάς του Lift! Αν και η βαθμολογία του δεν ήταν βασιλική, αφού η επιτροπή του έδωσε μόνο 23 βαθμούς, κατάφερε να μας χαρίσει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επί σκηνής!
Η super sexy Έλενα Παπαβασιλείου έκανε δυναμική αρχή, εξαιρετικό φινάλε, αλλά στο ενδιάμεσο, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών, δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή. Με 25 βαθμούς στο σύνολο, εμείς την απολαύσαμε από την αρχή… ως το τέλος!

Ο Γιάννης Αϊβάζης μπορεί να συγκέντρωσε 22 βαθμούς και να βρέθηκε πάλι στην τελευταία θέση της κατάταξης, υποσχέθηκε όμως πως θα πάψει να είναι ο… Πρωτάρης! Βγήκε στη σκηνή και… έβγαλε με χιουμοριστικό τρόπο τον Γιάννη Λάτσιο πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, αλλά και με την ατάκα "τρεχάτε ποδαράκια μου" προσπάθησε να κάνει τα 330 βήματα που απαιτούσε η χορογραφία του!

Η Μαριάντα Πιερίδη υποστήριξε εξαιρετικά τη χορογραφία της, πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα Foxtrot της βραδιάς που της χάρισε 24 βαθμούς. Ντυμένη στα κόκκινα και με το army καπέλο κατά τη διάρκεια του τετ α τετ με τους κριτές, δεν μας κέρδισε μόνο με τις επιδώσεις της, αλλά και με το άψογο στιλ της!
Keywords
Τυχαία Θέματα