Ρένος Ρώτας : «Αν με είχε απατήσει θα έφευγα για να μην την σκοτώσω»

11:17 1/7/2016 - Πηγή: TVNea

Μπορεί με το πέρασμα του να προκαλεί τα βλέμματα των γυναικών, ο ίδιος όμως φαίνεται να μην το καταλαβαίνει. Αν και μόλις 25 ετών ο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως «Άρης» από τους «Συμμαθητές» φαίνεται ιδιαίτερα κατασταλαγμένος. Ο Ρένος Ρώτας, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις και το πώς αντιμετωπίζει την απιστία.
Θεωρεί πως είναι μικρός ηλικιακά για να σκέφτεται τον γάμο, παρόλα αυτά είναι σε καλό δρόμο για να «λογοδοθεί» όπως δηλώνει με το χαρακτηριστικό του χιούμορ. Το επίμονο φλερτ
των γυναικών καταφέρνει να το διαχειρίζεται ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουν προσεγγίσει ερωτικά και οι άντρες.Θα μπορούσε να είναι με μια γυναίκα μεγαλύτερή του ηλικιακά καθώς δεν πιστεύει ότι παίζει κάτι τέτοιο ρόλο στον έρωτα. Όσον αφορά το αν ζηλεύει σε μια σχέση, ο Ρένος Ρώτας εξομολογείται: «Ναι, αλλά το δουλεύω για να μην είμαι καταπιεστικός και πολύ ζηλιάρης», ενώ εξηγεί ποιος θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να χωρίσει: «Όπως τότε, η αφοσίωση μου στο ‘’Εθνικό’’. Δεν χώραγε σχέση… Θα έπρεπε εκείνη να δείξει τεράστια κατανόηση κάτι που δεν μπορούσε να κάνει».Σχετικά με την απιστία δηλώνει: «Δεν με αφορά», ενώ προσθέτει ότι αν του συνέβαινε: «Θα έφευγα για να μην την σκοτώσω».
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα