Προβληματισμός στο Mega για το slot 7 με 9!

20:01 18/10/2014 - Πηγή: TVNea
Πονοκέφαλος επικρατεί στο Mega με τα δεδομένα του slot 7 με 9.Μπορεί το ¨Όνειρο Ήταν¨ όταν
ξεκίνησε στα τέλη Οκτώβρη να έδωσε πολλές χαρές στο κανάλι και να θεώρησε ότι εξασφάλισε την πρωτιά του lead in και άρα του δελτίου για μία ολόκληρη σεζόν.Δυστυχώς για το Mega η κατάσταση είναι διαφορετική.Πλέον η μπίλια έχει κάτσει και τα δεδομένα για το σταθμό είναι αρνητικά.

Το ¨Μπρούσκο¨ σαρώνει σε όλα
τα κοινά,έχοντας ένα χτίσει ήδη ένα κοινό και από πέρυσι.Πολύ καλά αποτελέσματα έχουν και οι ειδήσεις του Alpha,ενώ και η ¨Προδοσία¨ στο σύνολο έχει εγκατασταθεί στην πρώτη θέση.

Έτσι η κυπριακή σειρά ¨Όνειρο Ήταν¨ βρίσκεται συνήθως στην τέταρτη θέση στο σύνολο και στην τρίτη θέση στο νεανικό κοινό.Η σειρά έχει κουράσει,λόγω του μπαλώματος του σεναρίου με αφορμή φυσικά την αποχώρηση της κεντρικής πρωταγωνίστριας και αντικαταστάτρια της.

Όλο αυτό έχει αντίκτυπο και στις ειδήσεις του καναλιού.Η Μαρία Χούκλη στον Ant1 έχει πάρει κεφάλι και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση από τα ενημερωτικά προγράμματα.Βέβαια την πρωτιά την έχει το ¨Κάτι ψήνεται¨ που σαρώνει σε όλα τα κοινά.Έτσι ο ενημερωτικός τομέας του Mega έχει προβλήματα τόσο στο γενικό,αλλά πολύ περισσότερο και στο νεανικό κοινό.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε σύντομα αλλαγές?http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα