Προβληματισμένος ο Μανώλης Καψής για το μέλλον του ΜΕGA

16:02 2/7/2016 - Πηγή: TVNea
Ένα ακόμη ρεπορτάζ για το MEGA ,που θα επαναλάμβανε όλα όσα γνωρίζουν και οι πέτρες πια… δηλαδή ότι οι εκδότες έχουν εγκαταλείψει το κανάλι και εμπαίζουν τους απλήρωτους εργαζόμενους,δεν θα είχε κανένα νόημα!

Για αυτό,το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή το ρεπορτάζ που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με τα γνωστά,αφού πρόθεσή του είναι να μεταφέρει στους αναγνώστες τη στροφή 180ο του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Μανώλη Καψή. Το στέλεχος για πρώτη φορά, όπως υποστηρίζουν καλά ενημερωμένες πηγές από τη Μεσογείων,προχθές, λίγο πριν τη γενική
συνέλευση των δημοσιογράφων,στην οποία δεν συμμετείχε αλλά κυκλοφορούσε στους διαδρόμους και μιλούσε… ,δήλωσε ότι είναι «απαισιόδοξος» για το μέλλον του σταθμού!

Είναι φανερό πια ότι ακόμη και ο Μανώλης Καψής απηύδησε με τις «παπάτζες» που διαρρέουν κάθε λίγο και λιγάκι οι μέτοχοι,και σταμάτησε να τους πιστεύει ακόμη και ο άνθρωπος που μέχρι πρόσφατα δήλωνε αισιόδοξος κι έλεγε στους δημοσιογράφους να κλείσουν τα αφτιά τους στα κακόβουλα δημοσιεύματα, ενώ πρωί, μεσημέρι, βράδυ, υποσχόταν ότι όπου να ‘ναι εξοφλούνται!

Πρόκειται,λοιπόν,για μια ξεχωριστή στιγμή… Ιστορική,αφού ο τελευταίος των μοϊκανών,Μανώλης Καψής, συνειδητοποίησε-έστω και την ύστατη στιγμή-ότι είναι ώρα να προστατεύσει τη φήμη και την αξιοπρέπειά του. Και βέβαια τη στάση του και μόνο σε σχέση με το τι έλεγε στο πρόσφατο – πολύ πρόσφατο-παρελθόν, αποκωδικοποιώντας τη, δίνει ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι στο κανάλι!

Πηγή:Εnimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
καψης μεγκα
Τυχαία Θέματα