Προβλήματα στο Star!

22:16 15/10/2014 - Πηγή: TVNea
Προβληματισμός έντονος επικρατεί στο Star,αφού τα φετινά δείγματα δεν είναι καθόλου καλά.Βασικό πριν αναλυθεί η παρακάτω διαπίστωση,αξίζει να τονιστεί ότι το κανάλι έχει χάσει πια το προφίλ(συμπτώματα που παρουσιάζει και ο Skai).Από τη μία έχει αρκετή ενημέρωση,αλλά από την άλλη ποντάρει και στη χαλαρή ψυχαγωγία.Από τη μία προσεγγίζει νέο κόσμο με ξένο πρόγραμμα,αλλά από την άλλη ποντάρει αρκετά σε τούρκικα σαπούνια που έχουν στόχο το κοινό μεγαλύτερης ηλικίας.

Τα προβλήματα ξεκινούν από νωρίς το πρωί.Πριν
εντάξει ψυχαγωγία στην πολύ πρωινή ζώνη ο Alpha και το Έψιλον,οι επαναλήψεις του Φώτη και της Μαρίας σημείωναν ικανοποιητικά νούμερα στο νεανικό κοινό.Τώρα μπορεί το κανάλι να έχει μηδενικά έξοδα σε εκείνη τη ζώνη,όμως ο σταθμός έρχεται στην έκτη θέση.

Στη συνέχεια φέτος σίγουρα δεν είναι η χρονιά της Πόπης Τσαπανίδου.Πέρα ότι κάποιες μέρες κερδίζει ο Skai την τρίτη θέση,όταν το Star είναι μπροστά είναι μπροστά με πάρα πολύ μικρή διαφορά από το ενημερωτικό πρόγραμμα της Άννας Μπουσδούκου.Βέβαια να σημειώσουμε ότι οι συνθήκες θα ήταν ίσως διαφορετικές αν η Πόπη Τσαπανίδου είχε υψηλό lead και όχι χαμηλά μονοψήφια.

Στη συνέχεια ακολουθεί μία τεράστια απογοήτευση του ΣταρΤατιάνα Στεφανίδου σημειώνει μικρότερα νούμερα από τα περσινά της Ελεονώρας Μελέτη,παρόλο που το budget της πρώτης είναι πολύ πιο μεγάλο από το αντίστοιχο της δεύτερης.Η διαφορά με την Ελένη Μενεγάκη είναι τεράστια και σίγουρα το κανάλι βγαίνει ζημιωμένο.

Ακολουθεί ο Φώτης με τη Μαρία!Φέτος είναι μία καλή χρονιά για αυτούς και ίσως σώζουν την κατάσταση,χωρίς ωστόσο να σημειώνουν θεαματική τηλεθέαση.Μάχη ωστόσο θα δοθεί τις επόμενες ημέρες και με το ¨Όλα παίζουν¨.

Το τούρκικο σαπούνι ¨Kuzey Guney¨ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει καθόλου τον κόσμο.Βρίσκεται στην τελευταία θέση και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν 100 ¨Προδοσίες¨.Η ¨Προδοσία¨ πάντως πηγαίνει καλά στο σύνολο,κατακτώντας τη δεύτερη θέση,ενώ στο νεανικό κοινό ο κόσμος δεν την προτιμά.

Οι ειδήσεις του σταθμού βρίσκονται σε μία μέτρια κατάσταση.Βρίσκονται την τέταρτη θέση στο σύνολο και στην τρίτη στο νεανικό κοινό.Νούμερα αξιοπρεπή,αλλά όχι δυνατά για ένα κανάλι που ποντάρει τόσο πολύ στις ειδήσεις με πολύ δυνατά ονόματα

Τέλος τεράστιο προβληματισμό προκαλεί ο ¨Όρκος Σιωπής¨.Η νέα σειρά δεν κατάφερε να σημειώσει υψηλή τηλεθέαση.Χαμηλά μονοψήφια και αυτό είναι άσχημο σε σχέση με τη μεγάλη αναμονή κοινού.Στο σημείο αυτό να πούμε ότι σε λίγο καιρό η μάχη δυσκολεύει με την ένταξη των ¨Συμμαθητών¨ και της ¨Δικαίωσης¨ στη ζώνη.

Εν κατακλείδι,το Star πρέπει να βρει ένα συγκεκριμένο κοινό,στο οποίο θα ποντάρει.Δεν υπάρχει ροή και συνέχεια.Αν τα νούμερα συνεχίσουν να είναι τόσο χαμηλά,τότε θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές.

tvmindhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα