Πρόβες ...μετά τα μεσάνυχτα για τον Νίκο!

13:51 19/10/2011 - Πηγή: TVNea
O Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε μεταμεσονύχτιες πρόβες και από τα τέλη Νοεμβρίου θα παρουσιάσει στο θέατρο «Χώρα» μια νέα κωμωδία με τις δικές του συγγραφικές «πινελιές», έχοντας στο πλευρό του ως λαμπερή συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί -με το μεγάλο φαν κλαμπ- έδωσαν και τυπικά τα χέρια και έχουν ξεκινήσει τις πρόβες για τη συνεργασία τους. Αναγκάζονται μάλιστα να κάνουν πολύ συχνά βραδινές πρόβες
-μαζί με τον υπόλοιπο θίασο στον οποίο θα συμμετάσχει και ο Νίκος Γιαννόπουλος-, επειδή το πρόγραμμά τους είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Ο Νίκος έχει σε καθημερινή βάση την παρουσίαση και προετοιμασία της εκπομπής «Δέστε τους» και η Μαρία μέχρι τις 30 Οκτωβρίου επαναλαμβάνει το έργο «Δεσποινίς Τζούλι» με τον Μάξιμο Μουμούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Νίκος έχει στα χέρια του μια νεοελληνική μαύρη κωμωδία, στην οποία έχει παρέμβει και ο ίδιος στο κείμενο με τις δικές του ιδέες. Η συμφωνία με το θέατρο «Χώρα», αφού πρώτα είχαν προηγηθεί επαφές με τον Κώστα Σπυρόπουλο και το θέατρο «Ηβη», έκλεισε και η παράσταση θα κάνει αποκαλυπτήρια ενώπιον του κοινού τον επόμενο μήνα. Να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή παρουσία στη θεατρική σκηνή. Επαιξε στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» και κέρδισε στο θέατρο «Αθηνά» με τους «Απελπισμένους». Την ίδια ώρα, η Μαρία Σολωμού, που έχει έφεση στην κωμωδία, ετοιμάζεται για τον ρόλο-έκπληξη.

Πηγή: Espresso


Keywords
Τυχαία Θέματα