Πρωτοτυπία ώρα μηδέν!

21:46 4/10/2014 - Πηγή: TVNea

Πολλές οι εκπομπές φέτος, αμέτρητα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα μας κάνουν παρέα μέσω της μικρής οθόνης σε αντίθεση με την περσινή ξηρασία. Κρίμα μόνο που όσο πιο πολλά είναι τα πρόσωπα, τόσο λιγότερες αποδεικνύονται οι νέες ιδέες καθ΄πως προχωρούν οι πολυδιαφημισμένες πρεμιέρες των εκπομπών.
Μάλλον οι περισσότεροι τηλε-αστέρες αρκέστηκαν στο να κάνουν εφιαλτικές selfies και να δίνουν πάντα συνεντεύξεις αντί να κοιτάξουν να βρουν ένα... κάτι στο περιεχόμενο που να τους διαφοροποιεί. Έτσι, η εκπομπή της Τατιάνας (αν εξαιρέσεις τις βαμπιρικές συνεντέυξεις της) θυμίζει κόπια της εκπομπής
της Ελένης Μενεγάκη, το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" είναι καρμπόν του "Μες στην καλή χαρά", ενώ το νέο ξεκίνημα της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ πλάι στον συμπαθή Μάκη Πουνέντη δεν έχει τίποτα νέο, αφού αποτελεί φτωχό ριμέικ των "Δέστε τους!".
Και αν ήδη το "Δέστε τους!" από μόνο του στερείτο περιεχομένου θυμίζοντας το "3-2-1" (αλλά τουλάχιστον ήταν διασκεδαστικό) φανταστείτε πόσο ανύπαρκτη μπορεί να θεωρηθεί η κάθε κόπια του!
Από το περιοδικό "TV ΖΑΠΙΝΓΚ" - Κείμενο: Λεονάρντο Ορφανίδηςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα