Πρωταγωνίστρια "Daddy Cool": Η σειρά ήρθε σαν δώρο εξ ουρανού

09:46 9/8/2016 - Πηγή: TVNea

Η Νεφέλη Παπαδερού, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Daddy Cool" και υποδύεται την "Αγγέλα", τη σύζυγο του "Μάξιμου", μίλησε στο περιοδικό "Δυτικές ματιές" για τον ρόλο της, την πορεία της μέχρι σήμερα, αλλά και για θέματα επικαιρότητας.

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή της στη σειρά είπε:

"Με κάλεσαν από την εταιρεία παραγωγής να περάσω από casting για ένα ρόλο. Μέχρι και την ημέρα που µου ανακοίνωσαν ότι µε
θέλουν για τη σειρά, δεν ήξερα ότι θα υποδύομαι την "Αγγέλα". Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για µένα, ακυρώθηκαν άλλες δουλειές και η σειρά ήρθε σαν δώρο εξ ουρανού".

Μιλώντας για τη διαδικασία του casting, αναφέρθηκε στον Νίκο Ζαπατίνα και τον Θανάση Τσαλταμπάση:

"Μέχρι σήμερα έχω πάει σε πάρα πολλά casting και ακροάσεις θεατρικές. Τις περισσότερες φορές, στα casting συναντούσα ένα ή δύο άτομα, τα οποία µας ζητούσαν να κάνουμε κάποιες δράσεις μπροστά στην κάμερα. Η διαδικασία αυτή τη φορά ήταν διαφορετική. Μπαίνοντας στην αίθουσα συνάντησα τον σκηνοθέτη, Νίκο Ζαπατίνα, τον Θανάση Τσαλταμπάση, και ανθρώπους της παραγωγής. Ο Θανάσης βοηθούσε τις κοπέλες που έπαιρναν μέρος στο casting. Ήταν πολύ καλός και δοτικός και αυτό µε έκανε να νιώσω οικεία, να χαλαρώσω και να δώσω τον καλύτερό µου εαυτό".

"Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων, στο Νίκο Ζαπατίνα και στην Τίνα Καµπίτση, για την πίστη τους σε µένα. Η συνεργασία µε όλους τους συντελεστές είναι φανταστική. Το πρώτο διάστημα ήταν πρόθυμοι να µε βοηθήσουν, να βρω τα «βήματά» µου. Το τηλεοπτικό γύρισμα είναι ένας άλλος κόσμος, οι ρυθμοί, οι τεχνικοί όροι είναι διαφορετικοί σε σχέση µε το θέατρο", είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία.

Η Νεφέλη Παπαδερού αποκάλυψε πως στη δεύτερη σεζόν του "Daddy Cool" τα πράγματα περιπλέκονται. Θα έχει πολλές ανατροπές και πολλά νέα πρόσωπα!

Περιμένουμε με αγωνία!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα