Προκαλεί ο Αγάθωνας: «Δεν με ενδιαφέρουν τα τραγούδια, ούτως η άλλως εγώ τον φίλο μου θα στηρίξω»!

19:31 5/3/2014 - Πηγή: TVNea
Την προσωπική του άποψη για τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision εξέφρασε ο περσινός
εκπρόσωπος της, Αγάθωνας Ιακωβίδης μέσα από την εκπομπή eXcellent στην οποία βρέθηκε καλεσμένος. Χωρίς να έχει ακούσει τα τραγούδια εξέφρασε την προτίμηση του στο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη, και όταν η Χρίστίνα Λαμπίρη τον ρώτησε πως μπορεί να έχει άποψη για το συγκεκριμένο
εφόσον δεν έχει ακούσει κανένα, ο ίδιο δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα τραγούδια, εγώ είμαι με το τραγούδι του φίλου μου Ηλία Κόζα που έγραψε το τραγούδι του Μαρτάκη και στηρίζω αυτό γιατί ο Ηλίας είναι φίλος μου».

Η Χριστίνα Λαμπίρη θέλης εν απάρει θέση στα σχόλια και είπε στον Αγάθωνα: «Αφού ακούτε πρώτη φορά τα τραγούδια πως στηρίζεται τον Κώστα Μαρτάκη;» με τον ίδιο να της απαντά: «Γιατί είναι του φίλου μου του Ηλία, και να μην μου αρέσει το τραγούδι εγώ αυτό θα ψηφίσω». Φυσικά, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους καλεσμένους της εκπομπής, άκουσε διάφορα σχόλια, και του ζήτησαν να είναι περισσότερο αντικειμενικός. Τότε ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι υποκείμενα, δεν υπάρχει αντικειμενική γνώμη, είναι όλες υποκειμενικές, και η υποκειμενική μου γνώμη είναι ότι θα υποστηρίξω το τραγούδι του φίλου μου του Ηλία, δεν με ενδιαφέρει αν αυτή μου η άποψη κάνει κακό στη συμμετοχή».
Keywords
Τυχαία Θέματα