Πρωινό: Τα προβλήματα με τον Δόξα και η «συνέχεια» της Λάουρα Νάργες!

18:16 4/10/2014 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νάσος Γουμενίδης:

Τα πρώτα προβλήματα στον ΑΝΤ-1 ήρθαν νωρίς. Για κάποιους είναι λογικό και αναμενόμενο. Έτσι γίνεται όταν αποφασίζεις να κάνεις την τηλεόραση θέατρο και πίστα.
Έτσι γίνεται όταν αναζητάς άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό, απλά κάποιοι φαντάζονται πως θα τα καταφέρουν.
Επειδή μπορεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό, που όμως έγινε ον κάμερα, να πέτυχαν. Ο Δόξας
λοιπόν είναι η περσινή Λάουρα Νάργες.
Αν δεν πάρει τη κατάσταση στα χέρια του γρήγορα, αφού εκείνος άλλωστε δέχτηκε τη πρόταση που μπορούσε και να αρνηθεί, θα καταλήξει σε έναν μπαλαντέρ που θα τον χρησιμοποιούν όπου υπάρχει «τρύπα» για να γεμίσουν.
Στη πρεμιέρα άοσμος, αδιάφορος, τον κατάπιαν οι άλλοι τρείς, έμπειροι πια και γνώστες της τηλεόρασης και του πάνελ… Ο φάκος στα ελάχιστα πλάνα που του έκανε, αποτύπωνε την βαρεμάρα του και τη δυσφορία του καθώς οι υπόλοιποι ξεκατινιαζόντουσαν σχολιάζοντας ένα θέμα και εκείνος έδειχνε να είναι σε άλλο κόσμο.
Ο ίδιος άλλωστε πριν την πρεμιέρα δήλωσε: «Θα κολυμπήσω σε νερά που δεν ξέρω» Και γιατί να κολυμπήσεις βρε Κώστα μου; Τα νερά μπορεί να είναι επικίνδυνα, να έχουν καρχαρίες ή ρουφήχτρες… Πως θα σωθείς μετά; Τις υπόλοιπες μέρες ο Δόξας μια εμφανιζόταν μια όχι. Πότε μέσα πότε έξω… Χωρίς ρόλο… την ώρα που κάποιοι είχαν στο μυαλό τους πώς με την συνδρομή του στην εκπομπή θα εξασφάλιζαν έναν μικρό Σεφερλή που θα μπορούσε να τσαλακωθεί και να γίνει όπου χρειαστεί μέχρι και ο καραγκιόζης της εκπομπής.
Χθες μάλιστα συνδέθηκαν μαζί του την ώρα που έκανε… πεντοζάλη. Ότι δηλαδή έκαναν και με τη Λάουρα που την επέλεξαν, δεν τους έκανε μόλις την είδαν στην πρεμιέρα και άρχισαν να τη στέλνουν από δω και από κει… Για να δούμε αν ο Δόξας θα το αντέξει…
Γιατί το ζωντανό δεν είναι αστείο… Σε καίει.. Εκεί όποιον και αν έχεις μπάρμπα, είσαι εντελώς ΜΟΝΟΣ! Και αν δεν σε σηκώνει το γυαλί, θα φανεί από το πρώτο «ξεκινάμε»

gossip-tv.gr

Υ.Γ Από την αρχή η Λάουρα θα έβγαινε δύο φορές την εβδομάδα εκτός πλατό,ενώ το ίδιο συμφωνήθηκε και για τον Κώστα Δόξας.Δεν τον ήθελαν στο πάνελ να κάνει gossip,αλλά να κάνει φάρσες,μεταμφιέσεις,συνδέσεις και οργάνωση παιχνιδιών.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα