Πρεμιέρες σήμερα στην Prime time του Alpha

18:01 7/10/2014 - Πηγή: TVNea
Αυτή είναι η εβδομάδα που διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα του Alpha. Σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, έχουμε 3 πρεμιέρες εκπομπών.

Αφού δούμε το δεύτερο επεισόδιο της σεζόν στην "Μουρμούρα" (21:00) αλλά και της "Ελληνοφρένιας" (21:45) θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα 3 νέα προγράμματα.
22:30 "Από άλλο ανέκδοτο"Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και
γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του Alpha «Από άλλο ανέκδοτο» .Παιδιά… άπαιχτα! Ατίθασα, σκανδαλιάρικα, ετοιμόλογα. Της δράσης και της αντίδρασης, της λογικής και της παράνοιας, της κωμωδίας αλλά και του δράματος.Συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους αλλά και τα νεύρα των άλλων. Οι ιστορίες τους; Ιστορίες καθημερινής τρέλας. Το σκηνικό τους; Μια χώρα που ακροβατεί μεταξύ αστείου και σοβαρού.
Στα επεισόδια της σειράς, ως guest stars, θα εμφανίζονται και θα σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης και του θεάματος καθώς και χαρακτήρες από ανέκδοτα που όλοι έχουμε ακούσει και αφηγηθεί. Από τη σειρά θα παρελάσουν, ως καρτούν, μεταξύ άλλων και οι: Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη,Δημήτρης Παπανώτας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Θάνος Πετρέλης.
23:00 World Party ReloadedΔιήνυσαν 102.549 χλμ., γύρισαν 11 χώρες και επισκέφθηκαν 32 πόλεις! Τράβηξαν αμέτρητες φωτογραφίες, πήδηξαν από γκρεμούς, κολύμπησαν με καρχαρίες, έκαναν ελεύθερη πτώση, σούμο, σαφάρι, μεταμορφώθηκαν σε ροκ σταρ… Και τι δεν έκαναν την περσινή σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης!

Στο «World Party Reloaded», θα θυμηθούμε αυτές τις στιγμές από τα ταξίδια τους, θα δούμε όσα δεν είδαμε και θα απολαύσουμε τα «τρελά» σχόλια των συντελεστών της εκπομπής για τις περιπέτειες που έζησαν και τις αξέχαστες εμπειρίες τους. Όλα αυτά σε εννέα δόσεις!

Το «πάρτυ» όμως δεν σταματάει εδώ! Οι μπαταρίες φόρτισαν, οι χάρτες ξεδιπλώθηκαν,
τα σακίδια γεμίζουν και οι δύο συνοδοιπόροι είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις. Μογγολία, Λάος, Βιετνάμ και Καμπότζη είναι μερικοί από τους νέους προορισμούς που θα επισκεφθούν.
Στο «World Party Reloaded» θα πάρουμε μία σύντομη γεύση από τις νέες εξορμήσεις, γιατί όταν πρόκειται για τον Σάκη και τον Γιώργο, καλό είναι να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι…
00:00 360°Η εκπομπή ξεκινά από την αφετηρία, το πρόβλημα ή το ερώτημα και καταλήγει πάλι στην αρχή, έχοντας κάνει έναν κύκλο έρευνας 360ο και έχοντας τελικά πει μία ιστορία.Πώς είναι να ακούς ζωντανά την γλώσσα που μιλούσε ο Όμηρος; Πώς είναι να ακούς τον ελληνικό εθνικό ύμνο σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ιταλίας και να μιλάς με τους γκρεκάνους που αισθάνονται περισσότερο Έλληνες από τους Έλληνες; Αυτούς τους Έλληνες που θεωρούν την Ελλάδα μάνα, μία χώρα ιερή που «όποιος πατάει το πόδι του πρέπει πρώτα να βγάλει τα παπούτσια του ως ένδειξη σεβασμού», όπως λέει με συγκίνηση μπροστά στην κάμερα ο γκρεκάνος του Γκαλιτσιανό στην Καλαβρία.Όταν τον 8 αιώνα π. Χ. Έλληνες άποικοι εγκαταστάθηκαν στα παράλια της Σικελίας και της Κάτω Ιταλίας, χαρίζοντας σε αυτή την περιοχή το όνομα Μεγάλη Ελλάδα, λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι τα χωριά αυτά θα παρέμεναν ζωντανά και ελληνικά μέσα στους αιώνες μέχρι σήμερα. Αποτελούν, όπως λένε οι γκρεκάνοι κάτοικοι, ένα θαύμα της ιστορίας. Με αυτό το «θαύμα» αποφάσισε η εκπομπή «360°» να ξεκινήσει τη δεύτερη τηλεοπτική χρονιά της στον Alpha.Η Σοφία Παπαϊωάννου και η ομάδα της παρουσιάζουν μία εκπομπή για τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, γεμάτη πολύ συναίσθημα και μία ανεξήγητη νοσταλγία για τους Έλληνες. Μία εκπομπή για την ιστορία μιας γλώσσας που χάνεται, για μία παράδοση που θα ήταν ίσως αμαρτία μετά από τόσους αιώνες να αφήσουμε να πεθάνει.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα