Π.Ραφαηλίδης:''Τα νούμερα του NAMASTE είναι αρκετά ικανοποιητικά για την ολοκαίνουρια ζώνη του καναλιού...''

12:15 27/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ,ένα εκ των μελών της εκπομπής της Ναταλίας Γεμανού που έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει,μιλά στο ''ΠόλιςPost'' και τη Μαρία Μέντη ,και αναφέρεται μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του στην εκπομπή του Ε αλλά και στο αν θα ήθελε να αναλάβει μόνος του κάποια εκπομπή.

1) Πώς σε πετυχαίνουμε σ’αυτή τη φάση της ζωής σου;
Σε μια αν μη τι άλλο δημιουργική φάση. Καθημερινή εκπομπή, ''NaMaSte'' στο Έψιλον με τη Ναταλία Γερμανού, εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή στο VOX,
και σταθερά στο μαγαζάκι μου, το ''BubbleTale TeaBar'' στο Αιγάλεω.
2) Φέτος, σε βλέπουμε στην εκπομπή ''NaΜaste'' στο Epsilon. Πως είναι η μέχρι τώρα εμπειρία αλλά και το κλίμα στην εκπομπή;
Εμπειρία! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η τηλεόραση ως καινούριο πράγμα στη ζωή μου, με υποδέχτηκε με εκπλήξεις, ευχάριστες αλλά και λιγότερο ευχάριστες ,όπως κάθε δουλειά άλλωστε. Η Ναταλία με εμπνέει και με διδάσκει καθημερινά, η παρέα με κάνει να νιώθω άνετα, και έτσι η πρώτη μου τηλεοπτική σεζόν προβλέπεται "στα πούπουλα".
3) Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε αγχώνουν;
Είμαι τελειομανής και υπεύθυνος σε ό,τι αναλαμβάνω, είτε το μερίδιο της προσωπικής μου ευθύνης είναι μεγάλο είτε μικρότερο. Τα νούμερα είναι αρκετά ικανοποιητικά για την ολοκαίνουρια αυτή ζώνη του καναλιού και σε σχέση με τον επί χρόνια εδραιωμένο ανταγωνισμό. Πεισμώνω και δουλεύω για το καλύτερο.
4) Πώς είναι η Ναταλία Γερμανού πίσω από τις κάμερες;
Είναι ένα κορίτσι ευαίσθητο και δυναμικό, μια γυναίκα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη θηλυκότητά της, ένας άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ, γνώσεις, παιδεία και καλοσύνη. Ώπα! Αγιογραφία! Έχει και τα ελαττώματά της αλλά...δεν τη δίνω γιατί είναι φίλη μου!
5) Είσαι από τα πρόσωπα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Το περίμενες αυτό;
Χαίρομαι κάθε φορά που το διαπιστώνω, και δεν σου κρύβω πως έχω ανάγκη να το ακούω. Παίρνω δύναμη και θάρρος να προχωρήσω σε έναν τομέα που μόλις γνωρίζω. Παράλληλα εκτιμώ πολύ και την αυστηρότατη αλλά επί της ουσίας κριτική.
6) Θα ήθελες να παρουσιάσεις μόνος σου εκπομπή;
Πολύ νωρίς για να το σκεφτώ αυτό. Το μυαλό μου είναι στο ''NaMaSte''. Εκεί "σπουδάζω" τώρα. Όταν με το καλό αποφοιτήσω, και αν πάρω καλό βαθμό, θα σκεφτώ τα επόμενα!
7) Τι νέο ετοιμάζεις αυτή την περίοδο;
Σύντομα έρχεται το νέο μου δισκογραφικό βήμα που ελπίζω να το αγαπήσετε όσο εγώ! Έως τότε, κάθε μέρα ''NaMaSte'', και Σαββατοκύριακα VOX!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα