Πότε μας αποχαιρετούν οι αγαπημένες μας σειρές;

10:00 17/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και πολλές σειρές κατάφεραν να «επιβιώσουν» απέναντι στον ανταγωνισμό. Ωστόσο, μία-μία αρχίζουν να αποχαιρετούν το κοινό τους.

Σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά όπως η φετινή, πολλές από τις σειρές που βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα κατάφεραν να φτάσουν αισίως στο τέλος τγς και κατ’ επέκταση στην ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων επεισοδίων. Την Παρασκευή 13 Μαΐου ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της οικογενειακής κομεντί του ΑΝΤ1
«Ταμάμ». ΑΝ και υπήρξαν συζητήσεις για την παραγωγή ακόμη τεσσάρων επεισοδίων αλλά και για τρίτο κύκλο, πάρθηκε η απόφαση να μη γίνει κάτι τέτοιο. Κάπως έτσι η εν λόγω σειρά ολοκλήρωσε τη διετή πορεία της. Τη Δευτέρα 30 Μαΐου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των 22 επεισοδίων της μίας και μοναδικής σειράς που υπάρχει στο πρόγραμμα του MEGA. Αναφερόμαστε φυσικά στην κωμική σειρά «Μάλιστα, σεφ!». Κάπου στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου ολοκληρώνεται και η κωμική σειρά του STAR «Τρελή οικογένεια». Ενώ τη Παρασκευή 10 Ιουνίου όλα δείχνουν πως ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», αλλά και ο πρώτος κύκλος της καθημερινής σειράς του STAR «9 μήνες». Οι κύκλοι και των δύο σειρών αποτελούνται από 190 επεισόδια. Μετά από μία ή δύο εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Οσο για τα «Δίδυμα φεγγάρια» και το «Χωρίς εσένα»; Η μεν πρώτη ρίχνει αυλαία -στην Ελλάδα- στο 83ο επεισόδιο, δηλαδή γύρω στις 24 Ιουνίου, ενώ για τη δεύτερη σειρά που κανονικά ολοκληρώνεται στο 140ο επεισόδιο, μετά τη μείωση της διάρκειας και κατ’ επέκταση της αύξησης των επεισοδίων, εξετάζονται δύο σενάρια: Το πρώτο -που είναι και το πιο επικρατέστερο- θέλει τη σειρά να προβάλλεται μέχρι και τον Ιούλιο, ενώ το δεύτερο να σταματάει γύρω στα τέλη Ιουνίου και να ξεκινά ξανά από τη νέα σεζόν. Ακόμη μια σειρά που θα μας αποχαιρετίσει στα τέλη του ίδιου μήνα -και ειδικότερα στις 30 Ιουνίου- είναι η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool»

TV Ζάπινγκ

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα