Πώς θα σας φαινόταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης δίπλα στον Μάρκο στο πρωϊνό του Mega; Δείτε τί δήλωσε ο ίδιος!

12:17 21/7/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε πριν από λίγες μέρες καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, όπου του έγινε η ερώτηση βόμβα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν θα μπορούσε να είναι σε μία καθημερινή πρωϊνή εκπομπή και αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο τηλεοπτικά. Ο ίδιος απάντησε ότι δε θα είχε πρόβλημα και ότι αυτό εξαρτάται από την παρέα και από το τί θα λεγόταν και θα παρουσιαζόταν σε αυτήν.
Εμείς πιστεύουμε ότι θα ήταν πολύ καλός δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή και μαζί θα προκαλούσαν πολύ γέλιο. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης
έχει πολύ εύκολο το σχόλιο, την κωμική διάθεση, είναι ετοιμόλογος, εκφράζεται με ακρίβεια και πιστεύουμε ότι θα ταίριαζε πολύ με τον Μάρκο Σεφερλή.
Επίσης θα ήταν πολύ καλός σε διάφορα ρεπορτάζ εκτός στούντιο και φυσικά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα, αφού μπορεί να μην κατάφερε να γεννηθεί μέσα σε αυτήν, αλλά μεγάλωσε μέσα σε αυτήν και την γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα. Ίσως όχι κάθε μέρα, για να φορτίζει και τις μπαταρίες του. Ίσως για Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ή για Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη για να εκπληρώνει απερίσπαστος τις θεατρικές ή τις όποιες άλλες υποχρεώσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα