Πως ο Χρήστος Ζαμπούνης σχολιάζει τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για τη σεξουαλική του ζωή

10:31 28/3/2016 - Πηγή: TVNea
Η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει κάνει σεξ με άνδρα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από εκπομπές και τηλεοπτικά πρόσωπα.

Μερικές εβδομάδες μετά συνεχίζει να συζητιέται. Ο Χρήστος Ζαμπούνης, γνωστός δημοσιογράφος και πρεσβευτής των καλών τρόπων, παραχώρησε σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό HELLO και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωση του Δημάρχου Στυλίδας αλλά και στο φλερτ που έχει δεχθεί από gay άνδρες. .

Πώς αντιμετωπίζει το savoir vivre τους ομοφυλόφιλους που θέλουν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης; «Στην πρώτη έκδοση του Savoir Vivre το 2002 κακώς δε συμπεριέλαβα το κεφάλαιο για την ομοφυλοφιλία. Στη δεύτερη, όμως, έκδοση το έπραξα. Τα ήθη έχουν εξελιχθεί και ούτε καν θα μπω σε συζήτηση για να επιχειρηματολογήσω υπέρ. Όταν η ζωή σου δείχνει το δρόμο, οι νόμοι ακολουθούν τη ζωή. Όπως είναι ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλο, το ίδιο είναι και ένα ομοφυλόφιλο. Τη διάκριση δεν την καταλαβαίνω. Είναι χάσιμο χρόνου και το θεωρώ αυτονόητο. Είχα ανέκαθεν τόσο στενές σχέσεις με gay, που ακόμη και τώρα λένε “Αυτός είναι gay”» είπε χαρακτηριστικά στον Άρη Καβατζίκη και εξομολογήθηκε για το φλερτ που έχει δεχτεί από gay: «Ασφαλώς, μόνο που μετά λύπης μου διαπιστώνω και διαπιστώνουν ότι είναι straight».

Αν είχε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία θα τη δημοσιοποιούσε όπως έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος; «Νομίζω ότι μετά την πρωτιά του Απόστολου Γκλέτσου ουδείς θα ασχοληθεί με τον δεύτερο, τον τρίτο ή τον τέταρτο που θα κάνει παρόμοιες αποκαλύψεις» σημείωσε και διευκρίνισε πως στο συγκεκριμένο κεφάλαιο του Savoir Vivre γράφει «Πως λόγου χάρη το ανακοινώνουμε σε γονείς και φίλους, πώς αντιδρούμε σε μια ανακοίνωση, πώς κάνουμε μια πρόσκληση σε δείπνο σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα