Πώς ο Χατζηνικολάου ισοπέδωσε Θέμο-Περρή και έστειλε μήνυμα στη Ζαχαρέα;

11:46 22/10/2013 - Πηγή: TVNea
Πολιτική εκπομπή κέρδισε χαλαρά τον Θέμο. Όχι, δεν έιναι ανέκδοτο! Δεν πρόλαβε ο Βαγγέλης Περρής να σχολιάσει τα νούμερα του δελτίου ειδήσεων του Star και ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε σε αυτόν και τον Θέμο με τον πιο εμφατικό τρόπο. Τους ισοπέδωσε τη πρεμιέρα -χειρότερη ever για την εκπομπή στον Ant1- με καλεσμένο τον Υπουργό Υγείας, Α.Γεωργιάδη. Η αλήθεια είναι ότι το δελτίο δεν τραβάει. Σε αυτό μόνο ο Χατζηνικολάου δεν ευθύνεται. Όταν παίζει μπάλα μόνος του, σαρώνει τους πάντες. Σπάνια μια ενημερωτική εκπομπή
να κερδίσει τον ανίκητο Θέμο. Όμως, συνέβη και αυτό. Να σημειωθεί βέβαια η αστοχία στους καλεσμένους για πρώτη εκπομπή. O Π.Φιλιππίδης έχει κουράσει. Τον ακούμε και τον βλέπουμε συνεχώς. Όσο σπουδαίος ηθοποιός και αν είναι, αυτό δεν αλλάζει. Από απόψε, τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή και η εκπομπή θα εκτιναχθεί.
Από την άλλη, το ότι το δελτίο του Star πάει μέτρια και η εκπομπή του κορυφαίου Έλληνα δημοσιογράφου σαρώνει συνεπάγεται και άλλα πράγματα. Άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι που λένε πώς αν ο Χατζηνικολάου αναλάβει τη παρουσίαση του δελτίου, τότε θα έχουμε νέα δεδομένα. Η Μ.Ζαχαρέα μάλλον δεν είναι πλέον η κατάλληλη. Ειδικά, όταν στον σταθμό υπάρχει ο κορυφαίος όλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα