Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα του ¨Dancing with the stars 5¨?

13:02 27/10/2014 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκανε χθες και ο πέμπτος κύκλος του Dancing with the stars,έχοντας τη χαρά να τη
σχολιάσω μαζί σας στη live αναμετάδοση.Πέρα όμως από αυτό απέφυγα χθες να σχολιάσω,ώστε να σας τα πω όλα σε αυτή την εδώ την ανάρτηση.

Πέρυσι είχα πει πως για να γίνει 5ο πετυχημένο ¨Dancing¨ θα πρέπει να έχει στο δυναμικό του πολύ δυνατούς celebrities.Αυτή ήταν και η πρόθεση του σταθμού,για αυτό και έκανε πρόταση σε πάρα πολύ μεγάλα ονόματα που αν όλα αυτά έλεγαν ναι,τότε θα βλέπαμε
τα νούμερα να άγγιζαν το 60%.Αναφέρομαι στη Χριστίνα Λαμπίρη,στην Άντζελα Δημητρίου,την Κατερίνα Καραβάτου(τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η συμμετοχή της),την Έλλη Κοκκίνου,την Τζένη Μπαλατσινού και πολλά άλλα πρόσωπα.Δυστυχώς όμως ελάχιστοι είπαν ναι και έτσι η φετινή 14αδα δεν είναι τόσο δυνατή όσο την περιμέναμε.

Αυτό βέβαια η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει πως δεν έχει σημασία,αφού στο τέλος ξεχωρίζουν συνήθως πρόσωπα μη γνωστά,που ωστόσο κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό με την ζωντάνια του.

Και ευθύς αμέσως ξεκινώ με το σχολιασμό της χθεσινής πρεμιέρες.Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη.Πολύ ωραία εικόνα και ανατρεπτική σε σχέση με αυτές των προηγούμενων χρόνων.Η μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως ήταν η Δούκισσα Νομικού,η οποία ήταν εξαιρετική.Ήταν άμεση,γλυκιά,γρήγορη,ετοιμόλογη,χωρίς σαρδάμ και διαβασμένη.Ήταν λες και το ¨Dancing¨ δεν σταμάτησε καθόλου.Πέρα από την απολαυστική της παρουσίαση ήταν και πολύ όμορφη,χωρίς τα υπερβολικά περσινά ντυσίματα.Είναι νέο κορίτσι και δεν πρέπει να την ντύνουν,σαν μεγάλη και ώριμη κυρία.

Ο Κώστας Μαρτάκης δεν μας κούρασε,δεν μας ενόχλησε,αλλά δεν είχε κέφι και ενέργεια.Πρέπει λίγο να ανεβάσει τους τόνους του,αφού ο ρόλος του είναι να μεταδίδει τον παλμό του backstage.Σίγουρα όμως πολύ καλύτερος από τον Αργύρη Αγγέλου,που ήταν υπερβολικά χαρούμενος με αποτέλεσμα να κουράζει πολύ εύκολα το τηλεοπτικό κοινό.

Η κριτική επιτροπή τονώθηκε με την παρουσία του Λάκη Γαβαλά,ο οποίος έδωσε λίγο κέφι.Φυσικά περιμέναμε πιο πολλά από αυτόν,ωστόσο είχε ενέργεια και ατάκα.Κλασσικά ο Αλέξης Κωστάλας και η Γκαλένα Βελίκοβα αναλαμβάνουν τα τεχνικά σχόλια,ενώ το ίδιο άοσμη παραμένει η Κάτια Δανδουλάκη.Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι ταλαντούχος και μπροστά από τις κάμερες.

Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους για εμένα ξεχώρισε για το απίστευτο χιούμορ του ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Βισκαδουράκης,ενώ για τις χορευτικές ικανότητες τους η Μορφούλα Ντώνα,η Ειρήνη Παπαδοπούλου,ο Χρήστος Σπανός, η Νικολέττα Καρρά και η Ελισσάβετ Σπανού.Αδιάφοροι μου φάνηκαν οι υπόλοιποι,ενώ ενδιαφέρουσα ήταν και η παρουσία του Ιταλού χορογράφου της Χριστίνας Αλούπη.

Το πλατό και ο φωτισμός ήταν εξαιρετικός,ενώ τεχνικά το πρόγραμμα ήταν άριστο.Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για να γνωρίσουμε και καλύτερα τους παίκτες,ενώ το ενδιαφέρον αναμένεται να αυξηθεί με τις νέες δοκιμασίες,αλλά και τους guests καλεσμένους.

tvmindhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα