Πόλεμος ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 για τα... μάτια της Νάντιας!

12:00 30/10/2013 - Πηγή: TVNea
Οχι για την ωραία Ελένη, αλλά για την ωραία Νάντια, έγινε πριν από λίγες ημέρες ΤΟ μπάχαλο ανάμεσα στο Mega και τον ΑΝΤ1!
Η Νάντια Μπουλέ αίφνης μεταμορφώθηκε σε μήλο της έριδος για τα δύο κανάλια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τρελή ίντριγκα για τα μάτια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νάντια ήταν ένα από τα πρόσωπα που οι ομάδες και των δύο πρωινών, καθημερινών, ψυχαγωγικών εκπομπών ήθελαν πολύ, μα πάρα πολύ να φιλοξενήσουν τώρα στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Η Νάντια ,λοιπόν, εκτός από το επιτελείο του ΑΝΤ1,
πολιορκήθηκε καιρό κι από το επιτελείο του "Πρωινού Mou" για να τους επισκεφθεί.

Λέγε, λέγε, λέγε, η Νάντια πείσθηκε και είπε το "ναι". Αλλωστε και τις προηγούμενες σεζόν την έχουμε δει να περνά το κατώφλι του Mega ως καλεσμένη. Ετσι, λοιπόν, η συμφωνία κλείστηκε για την περασμένη Παρασκευή.
Την περασμένη Παρασκευή ,όμως, που η Νάντια κλείστηκε για το "Πρωινό Mou", ήταν κάτι που διέρρευσε και δεν άρεσε καθόλου τόσο στην Φαίη και στον Γιώργο, όσο και στο κανάλι. Το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 σαφέστατα και θα ήθελε πρώτο να την έχει φιλοξενήσει από την στιγμή που βρίσκονται και όλοι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, ενώ και το κανάλι ενοχλήθηκε τα μάλλα, μιας και η εμφάνισή της στο Mega, θα ήταν ακριβώς την ίδια μέρα, με την μέρα της πρεμιέρας της εκπομπής της, με την μέρα της πρεμιέρας του "The Biggest Game Show in the World"!

Με το που έγινε ,λοιπόν, γνωστό ότι η Νάντια θα εμφανιζόταν στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού την Παρασκευή, δημιουργήθηκε μέγα θέμα με τους Αντεννικούς, μιας και η διοίκηση φρόντισε να σπεύσει να την επιπλήξει και να της... τραβήξει το αυτί με ιδιαίτερα έντονο τρόπο και να της διαμηνύσει ότι εαν βρισκόταν την Παρασκευή στο "Πρωινό Mou", να ήξερε πως οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 θα έμπαιναν για τα καλά στον "πάγο". Αποτέλεσμα; Η Νάντια όχι δεν βρέθηκε τελικά να μιλά με την πρωινή παρέα του Mega την περασμένη εβδομάδα.

Μα γίνονται αυτά τα πράγματα στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας ;;;;

Νάνσυ Νικολαϊδου
Πηγή: tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα