Ποιος Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει ότι έχει 7 χρόνια να κάνει sex και δεν του λείπει καθόλου;

08:34 4/10/2012 - Πηγή: TVNea
Στο «Down Town Κύπρου» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου μίλησε ο βασιλιάς του στρας, του λαμέ και των πιο εκκεντρικών εμφανίσεων της πίστας τα τελευταία 50 χρόνια που τραγουδάει «πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;» και «με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω», αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα να εκτεθεί δημόσια, γιατί ξέρει ακριβώς ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει.
«Θα σε προσκυνήσω!», λέει στον Γιάννη Φλωρινιώτη θαμώνας του μαγαζιού στην Αγία Παρασκευή -εκεί όπου έκανε άλλη μία έκτακτη εμφάνιση «ο κύριος Γιάννης με το μπαλέτο του». «Αυτό γίνεται κάθε βράδυ;», τον ρωτάω λίγο αργότερα στο καμαρίνι του. «Αυτό και άλλα πολλά», μου λέει ενώ ανανεώνει το μακιγιάζ του, κάνοντας ταυτόχρονα κάποιες τελευταίες συνεννοήσεις για τη συνέχεια του προγράμματος, κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής. «Ο κόσμος έχει ανάγκη, πιο πολύ από ποτέ, τη διασκέδαση. Κι εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι διασκεδαστής!», μου αναφέρει καθώς αλλάζει κοστούμι.
-Ανανεώσατε καθόλου φέτος την γκαρνταρόμπα σας;
Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που δεν ανανεώθηκα. Λόγω της κρίσης. Αλλιώς, επειδή εγώ σέβομαι το κοινό μου και ξέρω πολύ καλά τι περιμένει να δει από μένα, κάθε χρόνο ταξίδευα στο Λονδίνο για να βρω τα καλύτερα υφάσματα, να τα ράψω, να τα ετοιμάσω, ώστε να κάνω μαζί με την ομάδα μου εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πίστα. Δεν πειράζει. Άλλωστε, έχω τόσα πολλά ρούχα αφόρετα που μάλλον δεν ήταν αναγκαίο να κάνω αυτό το ταξίδι και φέτος. Έχω ρούχα στις ντουλάπες μου που ούτε καν πρόλαβα να τα φορέσω.
-Γίνατε πλούσιος πια μετά από 50 χρόνια επιτυχίας στις πίστες και στα show, έτσι δεν είναι;
Δεν είμαι πλούσιος. Εξάλλου, τη δουλειά δεν την έκανα για τα λεφτά αλλά επειδή την αγαπούσα. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρό παιδί είχα στερηθεί πολλά πράγματα με αποτέλεσμα, όταν άρχισα να παίρνω λεφτά στα χέρια μου, να τα σκορπάω για τον εαυτό μου, αλλά και για να βοηθώ την οικογένειά μου η οποία με χρειαζόταν και με είχε ανάγκη. Υπήρξα πολύ φτωχό παιδί. Τι να σου λέω; Πολλές στερήσεις. Για να καταλάβεις, επί τρία χρόνια, επειδή δεν είχα κάτι άλλο να φορέσω, έβαζα μόνο ένα παντελόνι και μία μπλούζα, τα οποία έπλενε κάθε μέρα η μάνα μου, και περίμενα να στεγνώσουν για να τα ξαναφορέσω και να πάω με αυτά πάλι στη δουλειά. Απ την άλλη, τα παπούτσια μου ήταν τρύπια από κάτω και έβαζα χαρτόνια, επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε άλλα…Πέρασα πολλά. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 5 χρόνων και εγώ μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Ας είναι. Η μοναδική περιουσία, λοιπόν, που έκανα όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς, ανήκει στα παιδιά μου και είναι τα σπίτια τους, όχι λεφτά.
-Με την Καίτη Γαρμπή, η οποία υπήρξε μέλος της ομάδας σας, διατηρείτε επαφές;
Την Καιτούλα την είχα από 14 χρόνων στην ομάδα μου και έμεινε μαζί μου 8 χρόνια. Το ίδιο και την αδελφή της που τώρα ζει στην Κύπρο. Την Καίτη την αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν το αγαπημένο μου παιδί, από τότε ήταν πολύ ταλαντούχα και πάρα πολύ όμορφη. Ήταν και η Καίτη και η Λιάνα παιδιά μου, οικογένειά μο
Keywords
Τυχαία Θέματα