Ποιος δήλωσε: «Όταν μου πρότειναν να συμμετάσχω στο J2US το έψαξα στο διαδίκτυο!»;

08:15 8/6/2014 - Πηγή: TVNea
Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Just the two of us» και ξεχώρισε για το ταλέντο και την ομορφιά του. Αν και δεν κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του show, καθώς αποχώρησε στο δέκατο live μαζί με την Έλενα των Otherview, παρ’όλα αυτά σημείωσε μια πολύ καλή πορεία. Δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Σβιτάιλο.
Πώς αντέδρασε όταν του πρότειναν να συμμετάσχει
στο «J2US»; «Επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση, το πρώτο πράγμα που έκανα, όταν επικοινώνησαν μαζί μου από την παραγωγή του παιχνιδιού, ήταν να ψάξω στο διαδίκτυο για να δω τι ακριβώς ήταν αυτό το παιχνίδι.», δήλωσε στο κυπριακό DownTown ο χορευτής.
Ο Ιβάν συνέχισε λέγοντας: «Ομολογώ ότι είχα αρκετούς ενδοιασμούς ως προς το κομμάτι της έκθεσης, αλλά συζητώντας με τον Μίνω Θεοχάρη, την Αντιγόνη Ψυχράμη, την Courtney, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, μου έδωσαν να καταλάβω ότι αυτό που θα έβγαινε στον αέρα θα ήταν κάτι θετικό. Εκείνη την περίοδο δούλευα μαζί με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο – τους οποίους λάτρεψα. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα