Ποιοί ξεχώρισαν τη 2η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου 2014

12:30 10/2/2014 - Πηγή: TVNea

Με τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων της 2ης ημέρας ολοκληρώθηκε το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με την πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Δουβαλίδη να ξεχωρίζει. Ο Δραμινός Πρωταθλητής ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια με επίδοση 7.63. Όπως δήλωσε '' Έφυγα πολύ καλύτερα στα πρώτα μέτρα, σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες μου. Κι εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως αφού είχαν γίνει σωστά τα πράγματα, θα έβγαινε μία πολύ καλή επίδοση. Ήρθα εδώ για να βελτιώσω το 7.68 που είχα φέτος, αλλά
με τέτοια αρχή στην κούρσα, ήμουν σίγουρος για κάτι καλύτερο από το πανελλήνιο ρεκόρ. Όμως βγήκα πολύ κοντά στα δύο πρώτα εμπόδια, με αποτέλεσμα να κάνω λάθος.''

Η Νικόλ Κυριακοπούλου από την άλλη ναι μεν κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα τον εαυτό της, κάνοντας ένα άλμα στα 4.31μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 28χρονη πρωταθλήτρια, την περασμένη Πέμπτη σε διεθνή ημερίδα στη Στοκχόλμη, πέτυχε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ, ανοιχτού και κλειστού στίβου, με επίδοση στα 4.72μ., που αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.
''Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω, γιατί ήμουν κουρασμένη από τον αγώνα της Στοκχόλμης και το ταξίδι. Τώρα έχω μπροστά μου τον αγώνα της Ουκρανίας, για να επιστρέψω σε μεγάλα ύψη.'', ανέφερε. Η αθλήτρια της Παναχαϊκής την Τετάρτη θα μεταβεί στο Ντόνετσκ, όπου θα αγωνιστεί στην ημερίδα του Σεργκέι Μπούμπκα.
Όλοι οι πρωταθλητές μας βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στο Σόποτ της Πολωνίας από τις 7 ως τις 9 Μαρτίου 2014.

πηγές: onsports.gr, segas.gr, sentragoal.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα