Ποιο τηλεοπτικό κανάλι ‘’πέτυχε’’ τα καλύτερα αποτελέσματα τηλεθέασης του για το 2013, την προηγούμενη εβδομάδα;

15:17 13/5/2013 - Πηγή: TVNea
Το MTV GREECE, το ελληνικό νεανικό κανάλι, με ελληνική και διεθνή μουσική, ξένες σειρές και ελληνικές εκπομπές, συνεχίζει την σταθερή ανοδική πορεία του.
Το κανάλι που καθιερώνεται ως ο απόλυτος τηλεοπτικός ‘’προορισμός’’ για το νεανικό κοινό της πρωτεύουσας, σημείωσε τα καλύτερα αποτελέσματα τηλεθέασης του το 2013, την προηγούμενη εβδομάδα! Συγκεκριμένα, το MTV GREECE κινήθηκε με μέσο όρο τηλεθέασης 3,92%* στο τηλεοπτικό
κοινό της Αθήνας ηλικίας 15-24!

Η πρωινή ζώνη 09:00 – 11:00 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 6,03%* με τους τηλεθεατές να δείχνουν την προτίμησή τους στις επιτυχημένες σειρές Hollywood Heights και Plain Jane.

Από τις 13:00 έως τις 18:00, το νεανικό κοινό παρέμεινε προσηλωμένο στην συχνότητα του MTV GREECE, χάρις στις σειρές Made, Big Time Rush, Victorious, το μοναδικό all time classic Pimp My Ride, το Megadrive, το Hollywood Heights αλλά και την εκπομπή με φάρσες διασήμων Punk’d! Ο μέσος όρος της μεσημεριανής ζώνης του καναλιού κυμάνθηκε στο 5,61%*!

Το MTV GREECE αλλάζει την τηλεοπτική καθημερινότητά μας και η καθιέρωση στην συνείδηση του νεανικού τηλεοπτικού κοινού είναι γεγονός!
Η συνέχεια… επί της MTV οθόνης σας!

*ΠΗΓΗ: Nielsen Audience Measurement
Η μέτρηση αφορά τις καθημερινές Δευτέρα με Παρασκευή
Τηλεοπτικό κοινό Αθήνα 15-24
Keywords
Τυχαία Θέματα