Ποιές αγαπημένες ταινίες για μικρούς έρχονται στον ΑΝΤ1 απο τον μαγικό κόσμο της Disney!

14:01 20/11/2013 - Πηγή: TVNea

Αγαπημένες ταινίες για μικρούς… αλλά και για μεγάλους που νιώθουν παιδιά,έρχονται στον ΑΝΤ1 και ξεδιπλώνουν τον μαγικό κόσμο της Disney! Οι μοναδικοί cartoon ήρωες, πουλατρεύουν τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, μοιράζονται τις φανταστικές τους περιπέτειες,γεμίζουν χαρά και προσφέρουν όμορφες στιγμές σε όλη την οικογένεια! Από τις 23Νοεμβρίου οι πιο μαγικές ιστορίες είναι στον ΑΝΤ1 και σας δίνουν ραντεβού κάθεΣάββατο στις 13:40!

ΣΑΒΒΑΤΟ
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥΣΤΙΣ 13:40
ΦΙΝΕΑΣΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: H ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ 2η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (PHINEASAND FERB ΤΗΕ MOVIE: ACROSS THE 2ND DIMENSION)
Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ
Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικηςπαραγωγής του 2011
Διάρκεια:74’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπερτ Χιούτζ
Ηταινία είναι μεταγλωττισμένη
ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο Φινέας, ο Φερμπ και ο Πέρρυ ακολουθούντον Δόκτωρ Ντούφενσμιρτς στον «Αλλοδιαστασιοποιητή», περνούν κατά λάθος σ’ έναπαράλληλο σύμπαν, όπου κυριαρχεί ένας δεύτερος κακός: ο σατανικός Δρ. Ντουφ,μαζί με τον στρατό των σιδερένιων ρομπότ με τις δυνατές γροθιές. Για να σώσειτους φίλους του από την καταστροφή, ο Πέρρυ κάνει την απόλυτη θυσία:αποκαλύπτει τη μυστική του ταυτότητα ως «Πράκτορας Π»! Τότε, τα πολυμήχανααδέλφια το σκάνε, συναντούν τους εαυτούς τους στην προηγούμενη διάσταση και ηαποστολή διάσωσης του Πέρρυ… αρχίζει!

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40ΠΟKAXONTAΣ II: TAΞΙΔΙ Σ’ ΕΝΑ ΝΕΟΚΟΣΜΟ (POCAHONTAS ΙΙ: JOURNEY TO A NEW WORLD)
Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικηςπαραγωγής του 1998 Διάρκεια:70’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τομ Ελέρι, Μπράντλι Ράιμοντ H ταινία είναι μεταγλωττισμένη
ΥΠΟΘΕΣΗ: H Ποκαχόνταςεπιβιβάζεται σ’ ένα καράβι με προορισμό την Αγγλία, συνοδευόμενη από έναν νεαρόΆγγλο ευγενή, τον Tζων Pολφ, τονμεγαλόσωμο σωματοφύλακά της και τα πειραχτήρια Mίκο, Φλητ και Πέρσι. Στο πολύβουοΛονδίνο την περιμένει ένας εντελώς διαφορετικός, μαγευτικός κόσμος, αλλά καιμια νέα θανάσιμη απειλή από τον Pάτκλιφ! Καθώς η Ποκαχόντας προετοιμάζεται για τονβασιλικό χορό, τα αισθήματά της για τον Tζων Pολφ μεγαλώνουν. Τότε όμως εμφανίζεταικαι ο Tζων Σμιθ. H Ποκαχόνταςτώρα, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο αγάπες και σε δύο διαφορετικούςτρόπους ζωής…
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40
ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙAΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ (ALADDIN &THE KING OF THIEVES)
Ταινίακινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1995Διάρκεια:80’
ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Tέντ Στόουνς
ΥΠΟΘΕΣΗ: Αναστάτωση επικρατεί στην πόλη τηςΑγκραμπά, καθώς Όλοι ετοιμάζονταιγια τη μεγάλη γιορτή: τον μαγικό γάμο της πριγκίπισσας Τζασμίν και του Αλαντίν.Πριν τον γάμο, όμως, ο Αλαντίν πρέπει να αντιμετωπίσει τους θρυλικούς «ΣαράνταΚλέφτες» και να τους εμποδίσει να κλέψουν το μυστηριώδες γαμήλιο δώρο – ένανsuper μάντη– που θα τους οδηγήσει σε αμύθητα πλούτη. Ο Αλαντίν και η παρέα του:η Τζασμίν, ο Αμπού, το Χαλί και φυσικά το ανεπανάληπτο Τζίνι, θα αντιμετωπίσουνμια σειρά από απίστευτες περιπέτειες και θα φτιάξουν ένα σωρό σενάρια για ναγλιτώσουν από τον τρομερό Βασιλιά των Κλεφτών και τη συμμορία του. Ακολουθήστετους στη μοναδική αυτή περιπέτεια και δείτε φοβερά μυστικά να αποκαλύπτονται,τον Αλαντίν να βρίσκει τον χαμένο του πατέρα και τους φίλους μας… ν’ανακαλύπτουν τον χαμένο θησαυρό!
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40
TA ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ (MICKEY’S MAGICALCHRISTMAS)
Ταινίακινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2001Διάρκεια:65’
ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Τόνι Γκρεγκ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν η χιονοθύελλα καταστρέφει τασχέδια των φίλων του, ο Μίκυ τους προσκαλεί στο σπίτι του για να γιορτάσουν ταΧριστούγεννα. Εκεί ο Γουίνι, η Άριελ, η Χιονάτη, η Μπελ και όλοι οι υπόλοιποι,μοιράζονται κουλουράκια και ζεστή σοκολάτα, ενώ προσπαθούν να φτιάξουν την κακήδιάθεση του Ντόναλντ. Η αληθινή διασκέδαση όμως ξεκινάει όταν η Μίνι βρίσκειταινίες από παλαιότερα Χριστούγεννα που είχαν περάσει μαζί. Όλοι τότε θυμούνταιστις ξεχωριστές στιγμές που έχουν μοιραστείκαι οι αναμνήσεις σύντομα τους συνεπαίρνουν. Η μαγεία των Χριστουγέννων κάνειτο «θαύμα» της και ακόμα και ο γκρινιάρης Ντόναλντ βρίσκει το κέφι του καιγίνεται ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Έτσι, για άλλη μια φορά οι ήρωεςσυνειδητοποιούν ότι τελικά τα Χριστούγεννα είναι ομορφότερα όταν τα μοιράζεσαιμε τους φίλους σου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥΜΙΚΥ (MICKEY’S ONCE UPON A CHRISTMAS)
Ταινίακινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1999Διάρκεια: 66'
ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Τζουν Φειλκενστάιν
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μίκυ, η Μίνι και οι διάσημοι φίλοιτους: Γκούφυ, Ντόναλντ, Νταίζη και Πλούτο, συγκεντρώνονται και αναπολούν παλιέςστιγμές γεμάτες αγάπη, μαγεία και εκπλήξεις σε τρεις μοναδικές ιστορίες. Ο Μίκυκαι η Μίνι θυμούνται την πρώτη χρονιά που πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα, ενώ οΓκούφυ με τον γιο του Μαξ, αφηγούνται παλιές αστείες ιστορίες που έκαναν τιςδιακοπές τους αξέχαστες. Την ίδια στιγμή, τα ανιψάκια του Ντόναλντ: ο Χιούι, οΛιούι και ο Ντιούι, ξαναθυμούνται τις περιπέτειες που πέρασαν για να μάθουντελικά το πραγματικό νόημα των γιορτών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥΜΙΚΥ (MICKEY’S TWICE UPON A CHRISTMAS)
Ταινίακινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2004Διάρκεια:68’
ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Κάρολ Χόλιντειν
ΥΠΟΘΕΣΗ: Δυο Φορές χριστουγεννιάτικη μαγεία… σεμια ταινία! Μάθετε ποιος ήταν καλός και ποιος άτακτος φέτος στη νέα μεγάλη χριστουγεννιάτικηγιορτή. Ο Άγιος Βασίλης, ο Μίκυ και όλοι οι φίλοι του, πρωταγωνιστούν σε μιαολοκαίνουργια ταινία που επικεντρώνεται στη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων,αλλά και στο αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων. Απολαύστε τον ξεροκέφαλοΝτόναλντ, καθώς προσπαθεί να αντισταθεί στο γιορτινό πνεύμα των ημερών καιγελάστε παρέα με τον Μίκυ και τον Πλούτο, οι οποίοι μέσα από τις περιπέτειέςτους γνωρίζουν τη δύναμη της αληθινής φιλίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα