Ποια μωράκια θα έχει σύντομα η show-biz μας ;

17:41 12/7/2011 - Πηγή: TVNea
Κάποια απ'τα πρόσωπα της show-biz, κάποια απ τα λαμπερά ζευγάρια που γνωρίζουμε, δεν ανησυχούν τόσο για το αβέβαιο μέλλον της χώρας μας, αλλά για την πιθανότητα υπογεννητικότητας!
Γι αυτό έχουν προχωρήσει κανονικά στην διαιώνιση του ανθρώπινου είδους, ώστε σύντομα να αυξηθεί ο πληθυσμός μας! 
Στο άρθρο αυτό σας δίνουμε μερικές μόνο απ τις νέες αφίξεις στον χώρο της show-biz, με την έννοια ότι έχουν συγκεντρωθεί μερικά απ τα μωρά που έρχονται σύντομα για να δώσουν μεγαλύτερη χαρά σε επώνυμες προσωπικότητες. Περισσότερες δεσποινίδες θα έχουμε παρά νεαρούς! 
Ο πελαργός λοιπόν, έρχεται
στους:
- Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: τον Σεπτέμβριο υποδέχονται την κορούλα τους και δεν κρύβουν την χαρά τους. Ο Κρατερός, ήδη επικοινωνεί με την κόρη του, μέσα απ την κοιλιά της Κατερινας.
- Δέσποινα Καμπούρη και Βαγγέλη Ταρασιάδη: το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, έρχεται η μικρή που περιμένουν.
- Φωτεινή Τσακίρη, την αγαπημένη τηλεοπτική Βίβιαν, του ''50-50'', που είναι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κι αυτή κοριτσάκι.
- Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Λύρα, που τον Οκτώβριο θα έχουν στην αγκαλιά τους, την κορούλα τους.
- Γιώργο Λιανό και την σύζυγο του Ανθή: oπου περιμένουν τον Σεπτέμβριο κι αυτοί το νεο μέλος.
- Ελενα Γράβεζα και Παναγιώτη Δαουλάρη, που περιμένουν το 2ο μωρό τους σύντομα. 
- Κων/νο Αγγελίδη και Εβελίνα Βαρσάμη: Ο παρουσιαστής / επιχειρηματίας και η σύζυγος του, σε 3 μήνες περίπου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, μα περιμένουν αγοράκι.
- Σπύρο Λάμπρου και Τίνα Σκουρλή - ο παρουσιαστής/δημοσιογράφος του ''Πάνω στην ώρα'' και η σύντροφος του σε 4 μήνες θα έχουν τον καρπό του έρωτα τους και δεν κρύβουν όπως είναι φυσικό την ευτυχία τους. 
Και φυσικά, δεν παραλείπουμε και τους

- Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη που τον Νοέμβριο θα έχουν τον νεαρό Ρουβά, ένα επώνυμο μωρό με ό,τι συνεπάγεται ο ορισμός ''επώνυμο''. Ήδη το δωμάτιο του μικρού, ετοιμάζεται!
Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στα ζευγάρια: ''Με το καλό να έρθει ο πελαργός και να καμαρώσουν τα μωρά τους, όπως επιθυμούν!''
Keywords
Τυχαία Θέματα