Ποια 4 ονόματα θα περάσουν από δοκιμαστικά για να πλαισιώσουν τη Ντορέττα?

10:00 7/8/2015 - Πηγή: TVNea
Σε τηλεφωνική σύνδεση βγήκε χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Γιώργος Σφακιανάκης στην
καλοκαιρινή εκπομπή ¨Με τα μάτια της Νανάς¨ της Νανάς Παλαιτσάκη στο ¨Έψιλον¨ και αποκάλυψε τα ονόματα τα οποία είναι πιθανό να πλαισιώνουν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πρωινή ζώνη του Mega από τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως υπάρχουν τέσσερα πρόσωπα,τα οποία θα περάσουν από δοκιμαστικά στα τέλη του
μήνα.Τρεις από αυτούς είναι ηθοποιοί και μία είναι δημοσιογράφος.

Αναλυτικά:Μαρία Σολωμού(περίεργο να δεχθεί να είναι πασαδόρος και επίσης μη ξεχνάμε ότι το Mega της χρωστάει τα δεδουλευμένα της για τη σειρά ¨Μάνα Χ ουρανού¨,Αργύρης Αγγέλου(ανήκει στον Ant1 παρουσιάζοντας το παιχνίδι ¨Τvquiz¨) και Σύλβια Δελικούρα(έγινε πρόσφατη μανούλα).

Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που φιγουράρουν για την ομάδα της πρωινής εκπομπής,ενώ η δημοσιογράφος που έχει πέσει στο τραπέζι των στελεχών του Mega είναι η Δέσποινα Καμπούρη.Αγαπημένο παιδί του καναλιού,αφού και πέρυσι τέτοια εποχή επιλέχθηκε για το πάνελ του ¨Mega με Μία¨.Τελικά ενημερώθηκε από τα sites ότι δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί πως τέσσερα είναι τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν και πέρυσι στην ομάδα του Μάρκου Σεφερλή και κατά πάσα πιθανότητα παραμένουν(αναφέρομαι σε αυτούς που εμφανίζονται μπροστά από τις κάμερες).Αυτοί είναι η Βίκυ Παγιατάκη,η Χριστίνα Πολίτη,η Τέτα Καμπουρέλη και ο Χρήστος Νέζος.

΄Τελος άγνωστο είναι το μέλλον της Νάντιας Ρηγάτου,διότι αν και ικανοποίησε με την περσινή της παρουσία οι φήμες τη θέλουν να συζητά με τον Alpha για την νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
δοκιμαστικο ντορετα
Τυχαία Θέματα