Πίσω στο σπίτι για… happy end;

14:30 1/6/2013 - Πηγή: TVNea
Η δημοφιλής σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα μιλάει για το φινάλε της σειράς της και τα νέα της σχέδια
Μετά από δύο χρόνια καλλιτεχνικής αλλά και εμπορικής επιτυχίας η σειρά «Πίσω στο σπίτι» ολοκληρώνεται με ένα happy end, που είναι όμως στη… σκιά της κρίσης. Η ικανή σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα μάς «προδίδει» άσους του φινάλε της, μιλάει για την κρίση και το... happy, που έχουμε
όλοι μας ανάγκη, και αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια. Οπως πρώτοι γράψαμε, την πολιορκούν στενά για να μείνει στο Μεγάλο Κανάλι ή με μία καθημερινή ή με μία εβδομαδιαία κομεντί…

-«Επαιξε» ή όχι το «σενάριο» της 3ης χρονιάς για το «Πίσω στο σπίτι», όπως γράφηκε και ακούστηκε;
Υπήρχε η σκέψη να «πάμε» και του χρόνου, αλλά η μείωση του μπάτζετ που απαιτήθηκε ήταν πολύ μεγάλη και απαγορευτική για να συνεχιστεί η σειρά. Δεν μπορούσε ένα επεισόδιο που κόστισε 80.000 ευρώ, ας πούμε, να... κατέβει στις 45.000 ευρώ, όσο και να έκοβαν. Γι' αυτό καταλήξαμε στο να μην «πάει» και του χρόνου η σειρά και να… πέσει φέτος η αυλαία της.
-Οι Ακίνδυνοι θα επιστρέψουν… Πίσω στο σπίτι τους, αφού πέρασαν τα σαράντα κύματα;
Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι όλα καλά, αφού η οικονομική κρίση συνεχίζεται και δεν τους αφήνει σε ησυχία - όπως κανέναν μας. Θα φάνε κι άλλα «χαστούκια» και δη ισχυρότατα, αλλά με έναν τρόπο οι «καλοί» μένουν όρθιοι και οι «κακοί» την πληρώνουν. Κι αφού, δυστυχώς, σπάνια αυτό συμβαίνει στη ζωή και κάποιοι επιτήδειοι ξεγλιστρούν, ας γίνει τουλάχιστον στη σειρά!
-Πληροφορίες μου λένε ότι ανάμεσα σε όσα θα…σκάσουν στο φινάλε θα δούμε την Αννα (Αννα Μενενάκου) να μένει με τον Μανόλη (Λευτέρης Ελευθερίου) και το βρίσκω εξαιρετικό, Ρένα.
Μετά το μήνυμα ότι οι «κακοί» πρέπει να την… πληρώνουν, έχω ένα ακόμα, ότι αυτό που νικάει τελικά δεν είναι η ομορφιά, αλλά η ψυχή - όχι η επιφάνεια, το περιτύλιγμα, αλλά το «από μέσα».
Αννα μένει με τον Μανόλη και ο ωραίος κι άπιστος Δημήτρης (Αποστόλης Τότσικας) μένει… ελεύθερος κι ωραίος να κάνει παιχνίδι;
Πληρώνει χάνοντας την Αννα, αλλά με έναν τρόπο κερδίζει απολαμβάνοντας τη χαρά του ερωτύλου.
-Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) και Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) μένουν ήρεμοι μαζί πίσω στο σπίτι;
Ηρεμοι όσο μπορούν, αφού η Ράνια (δες Τζένη Μπότση) δεν μένει μακριά τους και αποτελεί κίνδυνο πάντα. Οσο για τον Περικλή (Χρήστος Σπανός) και την Αλεξάνδρα (Νίκη Αναστασίου), ευτυχούν επιτέλους με τον νέο τους γάμο και πάμε για ένα γενικό happy end!
-Το έχουμε ανάγκη το happy end με όσα ζούμε...
Τρομερή ανάγκη, γιατί το γύρω γύρω «σκηνικό» είναι εξόχως δραματικό και απογοητευτικό. Και η κωμωδία δίνει πάντοτε ένα χέρι βοηθείας!
-Σε βοηθά και σένα την ίδια που γράφεις, Ρένα;
Απόλυτα, αλλιώς θα ήμουν στο… ψυχιατρείο, πρέπει να σου πω (γέλια). Γι' αυτό και, όταν μια δουλειά τελειώνει, στενοχωριέμαι πολύ, χάνω την «παρέα» μου, τους ήρωες που είχα αγαπήσει. Μου κοστίζει κάθε φορά πάρα πολύ. Πάρα πολύ, όμως!
-Οι πληροφορίες μου σε θέλουν να παραμένεις στο δυναμικό του Mega και είναι εγκυρότατες...
Δεν αμφέβαλα ποτέ για τις πληροφορίες σου, αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι επίσημο για την ώρα. Είναι εξαιρετική η σχέση μου με το κανάλι και είμαστε σε θερμές συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι «κλεισμένο»…
-Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι σου έχουν κάνει πρόταση να γράψεις μια καθημερινή κομεντί.
Οι όποιες συζητήσεις κάνω με το κανάλι από τη στιγμή που είναι για την ώρα τέτοιες και δεν παίρνουν ακόμα σάρκα και οστά, δεν μπορούν να ανακοινωθούν. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι, ναι, θέλω να παραμείνω στο Mega.
-Να το... πάω υποθετικά τότε. Καθημερινή σειρά ή εβδομαδιαία προτιμάς να κάνεις, όταν κάνεις;
Προτιμώ εβδομαδιαία, αφού το θέτεις έτσι. Θέλω να έχω απόλυτη εικόνα και έλεγχο και σε ένα καθημερινό, όσο και να το παλέψεις, δεν είναι διόλου εύκολο αυτό. Ασε που είμαι κουρασμένη... Δεν είμαι για τόσο μεγάλους μαραθώνιους εγώ πλέον. Προτιμώ μια εβδομαδιαία σειρά, αλλά και πάλι για τίποτα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά...

Συντάκτης: Βασίλης Μπουζιώτης-Τv Zapping
Keywords
Τυχαία Θέματα