Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είχα κρούση για πρωινό αλλά δεν αφήνω τον «Τροχό της τύχης

11:31 25/1/2016 - Πηγή: TVNea
Για τον "τροχό της τύχης" αλλά και για την πρόταση που δέχτηκε για το πρωινό μίλησε στο TV Εθνος ο Πέτρος Πολυχρονίδης.
Όπως εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής «είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου. Επαγγελματικά, ο “Tροχός της Τύχης” είναι ό,τι πιο ευχάριστο μου έχει συμβεί ποτέ».
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση πρωινής εκπομπής. Ωστόσο, όπως είπε δεν αφήνει τον «Τροχό» και τόνισε πως κάτι τέτοιο θα το έκανε, μόνο αν είχε μείνει άνεργος.
«Έγινε
μια κρούση για να παρουσιάσω πρωινό, αλλά δεν προχώρησε. Με τίμησε το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Δεν μου τραβούν το ενδιαφέρον τα πρωινά με τον τρόπο που γίνονται. Βέβαια δεν ξέρεις πόσο εφικτό είναι να το αλλάξεις. Πέρυσι, όταν ανέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής το πρωινό του Mega, περίμενα ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί είναι ξεχωριστός. Από τη στιγμή που και εκείνος δεν κατάφερε να ξεφύγει από μία συνταγή που υπάρχει, νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι. Θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω πρωινό αν ήμουν άνεργος και άρπαζα την ευκαιρία για να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Από τη στιγμή που έχω την εναλλακτική, δηλαδή ένα υπέροχο τηλεπαιχνίδι, το οποίο αγαπιέται κιόλας από τον κόσμο, γιατί να σκεφτώ κάτι τέτοιο;».Από τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού του Star έχει πολλά όμορφα πράγματα να διηγηθεί, όμως αυτό που δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα είναι όταν η 5χρονη κόρη του Άννα πήγε στο στούντιο και ζήτησε να αντικαταστήσει την... Τζούλια Νόβα!«Όταν ολοκληρώθηκε λοιπόν το γύρισμα το έκανε, ο κόσμος της χειροκροτούσε και της άρεσε πολύ. Αν και είναι ντροπαλή και χρειάζεται το χρόνο της, ξαφνικά μπροστά σε 150 άτομα έκανε κανονικά το… πρόγραμμά της. Καταλαβαίνετε πως ένιωσα…»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα