Πέτρος Πολυχρονίδης: «Έχω “φάει” φωτοβολίδα και καρέκλα στο κεφάλι από οπαδό»

11:15 15/6/2015 - Πηγή: TVNea
Για το αν έχει καβαλήσει το καλάμι, τι έκανε με τα χρήματα που παίρνει απο τον 'Τροχό της τύχης" και τη δημοσιότητα μίλησε o Πέτρος Πολυχρονίδης στην εφημερίδα "Αγορά "ενώ αποκάλυψε τι έκανε με τα πρώτα λεφτά που πήρε από το Star.
«Ξεχρέωσα ό,τι εκκρεμότητες είχα με το Δημόσιο, από ΤΕΒΕ, εφορίες κ.λ.π. Μεγάλο γλέντι έγινε, να ξέρεις γιατί γλίτωσα 100 δόσεις».
Όσο
για το αν την έχει… «ψωνίσει» απάντησε: «Μέχρι στιγμής πολλοί παραξενεύονται που πάω και τους μιλάω στο δρόμο. Δεν νιώθω κάτι άλλο, δεν κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Πηγαίνω ακόμα στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσω το γάλα των παιδιών μου. Απλώς μπορεί να βγω και καμιά φωτογραφία με τις γειτόνισσες που θα συναντήσω. Αυτό που ουσιαστικά άλλαξε στη ζωή μου είναι ότι διαθέτω 20 λεπτά παραπάνω να μιλάω με ανθρώπους. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικό, είναι όμορφο. Αν ήμουν 20 χρόνων και μου έδιναν μια εκπομπή, ίσως να ήταν πιο εύκολο να… ξεφύγω. Στα 38 σου είναι δύσκολο να καβαλήσεις καλάμι».
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εκτός από παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός, αφού κάνει καθημερινή αθλητική εκπομπή. Όπως εξομολογήθηκε, όλα αυτά τα χρόνια που κάνει ρεπορτάζ στα γήπεδα, έχει ζήσει και ακραία σκηνικά.«Έχω φάει ξύλο, φωτοβολίδα στον ώμο, καρέκλα στο κεφάλι, μου έχουν πετάξει τζαμαρία κι άλλα πολλά» ανέφερε. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα