Πέτρος Κωστόπουλος: «Η Μενεγάκη πριν από τέσσερα χρόνια δεν ήξερε τον Παντζόπουλο»

16:31 5/12/2013 - Πηγή: TVNea
Ο λανθασμένος ισχυρισμός του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στις Μαλδίβες το 2009 (ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ότι σε εκείνο το ταξίδι η Ελένη Μενεγάκη ήταν με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ αργότερα αποδείχθηκε πως εκείνη βρισκόταν εκεί με τον τότε σύζυγό
της, Γιάννη Λάτσιο, και τα παιδιά τους), έγινε αφορμή για σχόλια από τον Πέτρο Κωστόπουλο μέσα από το «Πρωινό Mou», το πρωί της Πέμπτης.

Ο οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Mega είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω να πιστοποιήσω, και εγώ και η κυρίαΜπαλατσινού, ότι αποκλείεται αυτό. Αποκλείεται, γιατί πριν τέσσερα χρόνια η Ελένη δεν τον ήξερε τον Ματέο», ενώ σχολίασε σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Κάτι έμπλεξε στο κεφάλι του και μετά από ένα break το διόρθωσε, έτσι κατάλαβα. Λάθη γίνονται και είναι προς τιμήν του ότι το διόρθωσε on air».

Στη συνέχεια η Τζένη Μπαλατσινού είπε επί του θέματος: «Η Ελένη γνώρισε τον Μάκη το καλοκαίρι του 2009, οπότε αποκλείεται το Πάσχα να ήταν μαζί. Δεν γνωρίζονταν», με τον Πέτρο Κωστόπουλο να συμπληρώνει «Δεν ήξερε την ύπαρξη στον πλανήτη Γη του συγκεκριμένου ανθρώπου».
Keywords
Τυχαία Θέματα