Πετρέλης: Γιατί δεν του άρεσε η διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά;

18:01 1/8/2011 - Πηγή: TVNea
Για τις μεγάλες αμοιβές των καλλιτεχνών, τα τηλεοπτικά ριάλιτι και την οικογένειά του μίλησε μεταξύ άλλων στο «Radar!», της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο Θάνος Πετρέλης.
Πριν από την οικονομική κρίση οι αποδοχές πολλών καλλιτεχνών ήταν πολύ υψηλές: «Όλοι είχαν καλομάθει. Τα υπερβολικά νούμερα που ακούγονταν κατά καιρούς δεν είχα σημείο επαφής με την πραγματικότητα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Καλώς δεν υπάρχουν πλέον, γιατί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Όλοι έχουμε προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Ο κόσμος θεωρεί πολυτέλεια τη διασκέδαση και γι’ αυτό υπάρχει μια προσπάθεια
να πέσουν οι τιμές» είπε ο 35χρονος τραγουδιστής.
Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από το Fame Story Ι και κατάφερε να κάνει καριέρα, σε αντίθεση με πολλά από τα παιδιά που βγαίνουν σήμερα από αντίστοιχα shows: «Ο κόσμος συνήθισε τα ριάλιτι. Βλέπει το παιχνίδι ως τηλεοπτικό προϊόν και όταν τελειώσει το ξεχνάει. Στα πρώτα ριάλιτι, ο κόσμος είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και απουσίαζαν από το concept οι τόσες κόντρες και εκμυστηρεύσεις, που σε μια μελλοντική καριέρα δεν κάνουν καλό».
Ο Θάνος Πετρέλης παραδέχτηκε πως αν και έχει αποκτήσει τη δική του οικογένεια, η εικόνα του ως καλλιτέχνη δεν έχει επηρεαστεί: «Από τη μέρα που βγήκα από το Fame Story είμαι με τον ίδιο άνθρωπο. Η σχέση με την οποία με έμαθε ο κόσμος είχε τη φυσιολογική εξέλιξη του γάμου και της οικογένειας»
Τέλος, πρόσφατα έκανε ένα σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Twitter που αφορούσε στην πρόσφατη διαφήμιση του Σάκη Ρουβά, και προκάλεσε αντιδράσεις: «Είπα ότι προσωπικά δεν μου άρεσε. Είναι μια προσωπική γνώμη. Είναι σαν να παρακολουθείς ένα έργο και στο τέλος του να πεις “τσάμπα έκατσα και το είδα”. Δεν σημαίνει πως ένας αναγνωρισμένος ηθοποιός που παίζει στο συγκεκριμένο έργο δεν είναι καλός ηθοποιός. Απλά δεν σου αρέσει η ταινία». Πηγή: yupigr (Κατερίνα Χαμηλοθώρη)
Keywords
Τυχαία Θέματα