Περρής vs Σεφερλής: Και η κόντρα, καλά κρατεί...!

15:17 19/7/2011 - Πηγή: TVNea
Ναι, ισχύει το ότι η κόντρα καλά κρατεί για Βαγγέλη Περρή και Μάρκο Σεφερλή! Πέρασε περισσότερο από μήνας, από τότε που στο ''Πρωινό mou'', καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Περρή και τα λόγια που είπε δεν ήταν και τα καλύτερα. 
Τα ίδια σχεδόν επανέλαβε ο ηθοποιός, πρόσφατα σε μια ακόμα συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό και έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος, λέγοντας τα εξής: «Είμαι άνθρωπος που
λέω την αλήθεια και λέω τα πράγματα όπως είναι και όπως μου έρχονται εκείνη την στιγμή. Το θέμα με τον Περρή έχει γίνει πολλά χρόνια πριν, ούτε βγήκα να το πω ποτέ. Μου λένε ότι ο Βαγγέλης Περρής αναφέρεται σε μένα στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με την Γιολάντα Διαμαντή. Εγώ δεν τον ακούω. Έχει μια εμμονή μαζί μου και δεν έχω καταλάβει τον λόγο» και συνέχισε αναφερόμενος στο αν η κόντρα τους αυτή τον βοηθά κάνοντας διαφήμιση στο νέο του έργο, λέγοντας: «Τόσα χρόνια χρησιμοποιώ μόνο την δουλειά μου για να διαφημιστώ. Αν επέλεγα το όνομα κάποιου για να διαφημιστώ δεν θα επέλεγα τον Περρή. Δεν θεωρώ ότι είναι από τα άτομα που θα ήταν ο αντίπαλος με τον οποίο θα μπορούσα να προκαλέσω κόντρα για να έρθει να με δει γι΄αυτό ο κόσμος!» 

Απο οτι καταλαβαίνουμε λοιπόν, η μεταξύ τους σχέση δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει διότι πρόκειται για 2 προσωπικότητες που ενώ ξέρουν καλά τι είναι σάτυρα, δεν είναι σε θέση να λύσουν τα περαιτέρω αυτής. Μένουμε βέβαιοι οτι κάποτε και ο Βαγγέλης Περρής, θα ξανατοποθετηθεί στο θέμα διότι σίγουρα θα ρωτηθεί απο δημοσιογράφους....και θα είμαστε εδώ να τα ξαναπούμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα