Περίεργες ανακαλύψεις μέσω google για τους stars

10:29 8/8/2011 - Πηγή: TVNea
Πολλές φορές ψάχνοντας στο Google για τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες θα έχουμε πέσει πάνω στις επιλογές άλλων χρηστών καθώς το διασημότερο ψαχτήρι παγκοσμίως προσπαθώντας να μας βοηθήσει στην αναζήτηση μας εμφανίζει τα αποτελέσματα με τις περισσότερες αναζητήσεις.Ας δούμε λοιπόν οι Έλληνες τί αναζητούν περισσότερο στο Google.

Ζέτα Μακρυπούλια-Εγκυος: Απασχολεί πολύ η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
και σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να μάθουν εάν όλο αυτό θα εξελιχθεί σε γάμο ή ακόμα σε κάποιο παιδί.

Σάκης Ρουβάς-Τατουάζ : Φαίνεται πως οι Ρουβίτσες θέλουν να κουβαλούν πανω τους συνέχεια τον Σάκη Ρουβά γιαυτό και ψάχνουν να βρούν τα τατουάζ που έχει κάνει ώστε να τα ''χτυπήσουν'' και αυτές.

Έλενα Παπαρίζου-Χωρισμός : Ένα απο τα καυτά θέματα τελευταία είναι ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη.Και ως γνωστόν χωρισμοί και γάμοι απασχολούν πολύ.

Αντώνης Ρέμος-Γκει : Τί καλύτερο και
Αντώνης Ρέμος-Γκει : Τί καλύτερο και ιντριγκαδόρικο απο το να μάθεις αν κάποιος είναι str8,bi,gay κ.λ.π.Οι έλληνες δεν πείθονται εύκολα και παρα τις πολλές σχέσεις του Αντώνη Ρέμου αλλα και την τελευταία του με την Υβόννη συνεχίζουν να πιστεύουν διάφορους αστικούς μύθους.

Άννα Βίσση-Μπουκάλι-Αμφιλεγόμενη έννοια του συγκεκριμένου αποτελέσματος καθώς όλοι το χειμώνα θα θέλαμε να ξέραμε την τιμή του μπουκαλιού στα κέντρα που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.Εσείς πιστεύετε κάτι άλλό?

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο: Μα τί να πούμε πια για αυτό το ζευγάρι.Απο τότε που χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο έχει ντύσει με φωτογραφίες του όλα τα εγχώρια περιοδικά.Τα λόγια είναι περιττά.

Δέσποινα Βανδη-Ύψος:Πολλοί αναρωτιούνται αν αυτή η όμορφη γυναίκα έχει κάποιο ελάττωμα.Έ,βρήκαν και πάτησαν στο ύψος της αλλα αν θυμάστε καλά η ίδια είχε δηλώσει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως είναι 1.68.Γκουχ,Γκουχ

Ελένη Φουρέιρα-Με ίσια μάλλια-Καταγωγή: Έχουν κινήσει γή και ουρανό οι χρήστες του διαδικτύου να μάθουν εαν η Ελένη Φουρέιρα κατάγεται απο την Ελλάδα ή την Αλβανία ή το Ουζμπεκιστάν.Μα τί μας νοιάζει στην τελική?Η κοπέλα αυτή είναι πανέμορφη.Μεγάλο μυστήριο κρύβεται και πάνω στο κεφάλι της καθώς πολλοί αναρωτιούνται πως μπορέι να είναι η Ελένη Φουρέιρα με ίσια μαλλιά.

Τελικά πατώντας απλά κάποια ονόματα μπορείς να δείς τι απασχολεί τους χρήστες του διαδικτύου γύρω απο διάφορα πρόσωπα της showbiz.

Keywords
Τυχαία Θέματα