Πασίγνωστος τραγουδιστής παραδέχεται: ''Ναι, είμαι γκέι''

17:13 6/4/2017 - Πηγή: TVNea
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο People.

Μέχρι σήμερα, ο Μπάρι Μάνιλοου ήταν γνωστός για τις μπαλάντες που έγραψε και ερμήνευσε, πουλώντας εκατομμύρια δίσκων και μπαίνοντας στο πάνθεον των πιο επιτυχημένων ποπ σταρ όλων των εποχών.

Στο παρελθόν, ο Μάνιλοου είχε θεωρηθεί και σύμβολο του σεξ, αν και ο ίδιος κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με ιδιαίτερη προσοχή.

Έτσι,
η αποκάλυψη ότι είναι γκέι έπεσε ως "βόμβα" στους πολυάριθμους φανς του. Την αποκάλυψη, μάλιστα, έκανε ο ίδιος ο 73χρονος τραγουδιστής, μιλώντας στο περιοδικό People, προσθέτοντας ότι είναι παντρεμένος με τον επί 40 χρόνια μάνατζερ και σύντροφό του, Γκάρι Κιφ.

"Νόμιζα ότι θα απογοήτευα τους φανς μου, να μάθαιναν ότι είμαι γκέι", είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι αντιδράσεις από την αποκάλυψη τον σόκαραν: "Ήταν όλοι τόσο χαρούμενοι για μένα! Η αντίδραση ήταν υπέροχη: άγνωστοι να μου δίνουν συγχαρητήρια. Τους ευγνωμωνώ". τόνισε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός του ήταν εκείνος που δυσκολεύτηκε περισσότερο με τη σχέση, λόγω των αντιδράσεων λατρείας από τους φανς του Μάνιλοου. "Χαίρομαι που άντεξε και έμεινε", είπε χαρακτηριστικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα