Πασίγνωστος τραγουδιστής: "Δεν θα συνεργαζόμουν με κάποιον καλλιτέχνη στα μπουζούκια!"

16:30 26/4/2013 - Πηγή: TVNea
"Έχω πει πολλά όχι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη κουβέντα όταν με ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Αθήνα και συνεργαζόμουν με την ομάδα τους. Δεν θα ξεχάσω που μου έλεγε η Λίνα Νικολακοπούλου πως ‘Οι καριέρες χτίζονται όταν έχεις τη δύναμη να λες όχι’ και έχω πει στην διαδρομή μου πολλά όχι. Κάνοντας τον απολογισμό μου μετέπειτα δεν μετάνιωσα."

Με αυτά τα λόγια απαντά σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει
πει όχι σε κάποιες συνεργασίες ή δουλειές για τις οποίες έχει μετανιώσει. Ο γνωστός τραγουδιστής, καλεσμένος της εκπομπής "Κορίτσια για σπίτι", μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μελίνα Ασλανίδου στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας: "Εμείς ευελπιστούμε ο κόσμος που θα έρθει να μας δει και να περάσει καλά. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, πως θα περάσει καλά και θα ξεχάσει τα προβλήματα του για τέσσερις ώρες. Νομίζω είναι μια παράσταση που την επόμενη μέρα θα την σκέφτεται."

Τέλος, αναφέρεται στο τραγούδι που, όπως τονίζει, είναι υποκειμενικό και κατ’ αυτόν χωρίζεται σε καλό και κακό με βασικό κριτήριο την διαχρονικότητα, ενώ μιλάει για τις επιτυχίες που βγαίνουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από καλλιτέχνες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Ο χρόνος είναι που θα κρίνει και θα κατατάξει κάπου το τραγούδι» και «Το θέμα δεν είναι να κάνεις μεγάλη επιτυχία αμέσως, αλλά το τι θα γίνει μετά. Να μπορείς να τη διαχειριστείς σωστά. Εγώ είχα ανθρώπους που μου έλεγαν ‘να ξέρεις ό, τι ανεβαίνει κατεβαίνει’ και αυτό όταν το ακούς σε προσγειώνει. Έτσι έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι τραγουδιστής του ενός τραγουδιού. Οπότε όλη αυτή η χαρά που νιώθεις για αυτό που σου συμβαίνει πολύ γρήγορα σε προσγειώνει και δίνει τη θέση του σε μια ανασφάλεια και αρχίζεις και δουλεύεις για να αποδείξεις πως αυτό που έγινε δεν ήταν τυχαίο».
Keywords
Τυχαία Θέματα