Πασίγνωστη ηθοποιός σε special guest στο "Κάτω Παρτάλι"! - ποια είναι;

17:45 16/2/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να έχουμε δει μόλις 2 επεισόδια, όμως η νέα κωμική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου στο Mega μας επιφυλάσσει τη μία έκπληξη μετά την άλλη! Στο "Κάτω Παρτάλι", μετά το σαρωτικότατο 64% του δεύτερου επεισοδίου, πρόκειται να παρελάσει... κόσμος και κοσμάκης από την ελληνική showbiz και τον χώρο της υποκριτικής!

Μετά την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την οποία απολαμβάνουμε ήδη από το trailer του τρίτου επεισοδίου, τη
δική της είσοδο-έφοδο στο "Παρτάλι" κάνει και μία ακόμη αγαπημένη ηθοποιός, την οποία μάλιστα δε βλέπουμε - δυστυχώς! - συχνά στο "γυαλί". Η ίδια φρόντισε μάλιστα να μας αποκαλύψει ένα backstage στιγμιότυπο από τα γυρίσματα που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες. Ποια είναι;

Ο λόγος για την Ελένη Φιλίνη, η οποία αναμένεται να ντυθεί... Παρταλιώτισσα, για τις ανάγκες του πέμπτου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς! Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, η - καλλονή! - ηθοποιός κρατά... την καρμπίνα, έτοιμη να αναστατώσει τη ζωή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Νάντιας Κοντογιώργη!

Η Ελένη Φιλίνη, μετά το special guest που είχε κάνει στην επίσης σειρά του Mega "Η πολυκατοικία" το 2010, επιστρέφει μέσα από το "Κάτω Παρτάλι", έστω και μέσω αυτού του σύντομου περάσματος. Το σίγουρο είναι πάντως πως εμείς την απολαμβάνουμε!
Keywords
Αναζητήσεις
πολυκατοικια επεισοδιο 103 ηθοποιοι
Τυχαία Θέματα